Ganti Raspberry Pi anjeun ku kasus aslina ieu

Kasus buah prambus Pi

Percetakan 3D beuki caket kana méja kami. Ieu ngamungkinkeun urang pikeun nyiptakeun alat sareng asesoris anu langkung tiasa disesuaikan sareng aslina anu gaduh sababaraha pangguna atanapi anu teu tiasa dipendakan di toko éléktronik. Di dieu urang nunjukkeun ka anjeun daptar kasus atanapi panutup pikeun Raspberry Pi kami anu tiasa urang nyitak sareng printer 3D sareng dianggo nganggo papan Raspberry Pi resmi, kaduana dina vérsi anu pang lengkepna sareng dina versi na anu ngirangan. Pikeun ieu kami ngan ukur peryogi file percetakan, bahan warna sareng printer 3D.

TARDIS

Fans Dokter Anu masih seueur. Sareng salah sahijina parantos nyiptakeun kasus ngawangun TARDIS anu tiasa urang nyetak sareng dianggo ku Raspberry Pi urang. Kasus ieu sapinuhna fungsional, nyaéta, urang tiasa nyambungkeun kabel atanapi alat naon waé ka Raspberry Pi tanpa kedah ngaleupaskeun kasus éta. File cetak tiasa dipendakan dina tautan ieu.

Pai apel

Kasus buah prambus Pi

Sanaos muih kirang napsu dina usum panas, pikeun Raspberry Pi tiasa henteu. Nyaéta cangkang pai apel Éta mangrupikeun kasus anu saé pikeun pangguna anu gaduh waos anu raoseun bahkan ngagunakeun papan raspberry salaku mini komputer di toko pastry. Sedih, nalika nyetak dina hiji warna, pastél ieu raoseun saeutik, tapi sarua pikaresepeunana. Anjeun tiasa kéngingkeun file cetak dina link ieu.

Konsol kaulinan

Kasus Nintendo64

Nintendo NES mangrupikeun kasus anu paling réproduksi tapi lain bisa diréproduksi: Nintendo 64, PlayStation, Sega Megadrive, Atari, jsb ... Aya seueur konsol game anu file cetak anjeun tiasa kéngingkeun link ieu.

Kubus minimalis

Cangkang hub

Kasus ieu dasar pisan tapi ogé populér pisan. Bentuk kubus sareng warna sapertos bodas atanapi hideung henteu ngan ukur objék hiasan anu saé tapi éta tiasa ngajantenkeun urang ngagaduhan Raspberry Pi salaku mediacenter Pikeun salon. File cetak tina kubus ieu tiasa dipendakan di link ieu.

kacindekan

ieu nyaéta sababaraha modél casing anu tiasa urang mendakan online, tapi aya deui sareng urang bahkan tiasa mendakan jinis padumukan anu sanés ngalangkungan Repository percetakan 3D. Sareng upami anjeun teu ngagaduhan aksés ka printer 3D, aya waé pilihan kanggo mésér kasus resmi, sanaos henteu sami Naha anjeun henteu nyangka?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

Tes InggrisTés Catalankuis Spanyol