ArcelorMittal bakal milarian pusat percetakan 3D logam anyar na di Avilés

ArcelorMittal

Tétéla ka multinasional ArcelorMittal Teu lami milari tempat anu pas pikeun fasilitas percetakan 3D logam anyar anjeun. Khususna, perusahaan parantos milih kota Avilés (Asturias) pikeun didamel pusat anyar ieu, anu sami sareng anu panginten investasi kira-kira 20 juta euro.

Salaku jéntré, ngawartosan anjeun yén pusat ieu bakal didamel sareng dianggo ku perusahaan ArcelorMittal sareng dua mitra na bari, di sisi anu sanésna, investasi anu diperyogikeun pikeun pangwangunan sareng ngamimitianna éta bakal kaluar tina 200 juta euro anu multinasional parantos ngarencanakeun investasi dina lima taun ka hareup pikeun perbaikan pusat-pusat Gijón, Avilés sareng Aboño.

ArcelorMittal bakal nyiptakeun kantor pusat anyar di Avilés pikeun panilitian percetakan 3D logam

Pusat anyar ieu bakal nyayogikeun ArcelorMittal kalayan pujian anu sampurna pikeun ngabantosan tim rékayasa na di perusahaan panilitian groundbreaking anu aya hubunganana sareng percetakan 3D logam. Dumasar kana pernyataan anu dilakukeun ku sumber perusahaan internal:

Ditambahkeun bahan-bahan énggal pikeun produksi waja sareng pabrik kalayan percetakan 3D bagian-bagian anu teu aya di pasar ayeuna nuju diulik pikeun dilebetkeun kana prosés produksi urang.

ArcelorMittal bakal ngawangun dua gudang di daérah palabuhan Avilés

Upami anjeun resep kana pusat anyar ieu, bejakeun yén perusahaan ngarencanakeun ngawangun dua gudang anyar pas di lahan milik wilayah palabuan kota. Fasilitas anyar ieu bakal ayana, kahareupna caket pisan sareng anu parantos dipimilik ku ArcelorMittal di Asturias sareng anu parantos fungsina saprak akhir taun.

Dina gilirannana, fasilitas-fasilitas énggal ieu bakal didedikasikan di luhur sadayana pikeun ngembangkeun proyék anu inovatif pisan sareng di luhur sadayana kalayan beban anu hébat dina hal inovasi pikeun sektor anu aya hubunganana sareng industri baja, lapangan dimana multinasional milari jangka menengah atanapi panjang , pikeun nempatkeun dirina salaku perusahaan terkenal di pasar ..


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.