Arduino Oplà IoT Kit: pak pangembangan énggal pikeun Internét Hal

Arduino Opla IoT Kit

Arduino ngabogaan sajumlah badag komponén cocog, sareng ogé kit pangembangan sareng sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun ngamimitian atanapi pikeun proyek DIY anu langkung maju. Tapi ti ayeuna, produsen ogé ngagaduhan kit anyar anu ditujukeun pikeun ngembangkeun proyék IoT. Ku cara ieu anjeun bakal ngagaduhan sadayana anu diperyogikeun pikeun ngamimitian dina dunya Internét tina Hal.

Parantos répertoar unsur anu saé anu bakal narik anjeun, sareng anu paling praktis pikeun sadaya aplikasi anu nyambung sareng bumi pinter ...

Sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan iket Arduino Oplà

Komponén Arduino Oplà

Proyék anyar ieu pikeun Internet of Things, atanapi IoT, mangrupikeun hal anu énggal pikeun Arduino. Kit resmi dileupaskeun dina nami Arduino Opla IoT Kit sareng saperangkat potongan anu ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun dugi ka 8 aplikasi anu béda dina bidang ieu, kalayan tutorial lengkep pikeun anjeun ngamimitian nyiptakeun sareng anjeun tiasa kéngingkeun tina website resmi ti Arduino.

Ngeunaan proyék naon anjeun tiasa ngadamel Ngan ku kit ieu aranjeunna mimitian ti kadali jauh saderhana pikeun lampu bumi, dugi ka manajemén calakan tina sadaya sistem irigasi kebon, ngalangkungan anu sanés sapertos ngadamel inventarisasi sareng ngendalikeun sistem cerdas, kaamanan, jst.

El harga $ 99 sareng parantos sayogi ti Halaman web resmi Arduino, dina waktos ayeuna teu tiasa dipendakan di tempat sanés. Salaku tukeran pikeun nilai ieu, anjeun bakal kéngingkeun, salian ti kit éta nyalira, ogé langganan 12-bulan ka Arduino Create Maker Plan. Éta masihan aksés ka Arduino IoT Cloud, ngamungkinkeun pangguna pikeun nyimpen skétsa dina awan, ningkatkeun jumlah fitur, sareng kéngingkeun pangrojong pikeun papan pihak katilu sareng alat LoRa, ogé ngawangun anu teu aya watesna.

Saatos 12 bulan, pangguna anu masih kénéh resep nuluykeun jasa, kedah ngomean deui langganan $ 5.99 per bulan (Upami anjeun henteu mareumanana, aranjeunna bakal ngeusi batre anjeun sacara otomatis).

Komponén kit

salaku ka komponén tina Arduino Oplà IoT Kit, anjeun gaduh unsur ieu:

  • Basis utama kalayan layar LCD warna, sababaraha jinis sénsor, capacitive controller, RGB LEDs, sareng komponenana sareng panyambungna.
  • Éta ogé kalebet dewan WiFi kanggo nambihan konéktipitas nirkabel kana proyek anjeun.
  • Langkung sénsor, perumahan plastik, sareng kabel PnP (Plug & Play). Sadayana supados proyek tiasa gampil dirakit tanpa kedah ngelas naon-naon.

Para inpo leuwih, anjeun tiasa ningali pidéo ieu:


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.