WS2812B RGB LED strip

WS2812B: strip magis RGB LED

Pasti anjeun kedah nambihan warna pikeun proyék DIY anjeun. Pikeun ieu, seueur produsen nganggo strip LED anu kawéntar ...

Beus Arduino I2C

Sadayana ngeunaan beus Arduino I2C

Éntri énggal ngeunaan sagala anu anjeun kedah terang ngeunaan beus Arduino I2C, sistem sambungan anu pikaresepeun pisan pikeun periferal

Motor stepper

Motor stepper: integrasi sareng Arduino

Motor stepper mangrupikeun barang anu populér pisan dina seueur produk Arduino, khususna robotika. Di dieu anjeun ngagaduhan sadayana anu anjeun kedah terang

ESP8266

NodeMCU: platform IoT sumber kabuka

NodeMCU, sadayana ngeunaan platform IoT anu paling murah anu dianggo dina proyek DIY. A firmware sumber pisan praktis sareng kabuka pikeun dianggo ku Arduino

7 bagéan tampilan

7 tampilan bagéan sareng Arduino

Pintonan 7 ruas mangrupikeun panel alit atanapi layar kalayan 7 bagéan anu disinaran ku LEDs pikeun ngabentuk karakter sareng ngagambarkeun inpormasi

Logo Arduino

Tutorial pemrograman Arduino

Kami nawiskeun manual pamrograman Arduino lengkep, duanana nganggo Arduino IDE sareng Ardublock. Ti mimiti, step by step sareng conto kode

Latar simbol radiasi

Kumaha cara ngadamel lokét Geiger

Kami nunjukkeun anjeun kumaha ngawangun loket Geiger buatan bumi langkah demi langkah pikeun ngukur radiasi. Pakasaban DIY saderhana nganggo Arduino sareng Raspberry Pi

Layar LCD Arduino D20 pikeun Arduino

Layar LCD sareng Arduino

LCD aksésori sareng Arduino parantos janten pilihan anu paling populer di kalangan pamekar proyek. Ieu disababkeun ku béaya rendah bagian ieu ...

Arduino Nol

Suhu sénsor pikeun Arduino

Pitunjuk leutik dina sénsor suhu pikeun Arduino, conto naon urang kedah nganggo éta sareng sensor naon anu tiasa urang kéngingkeun atanapi dianggo pikeun dianggo sareng dewan Arduino urang ...

Arduino nganggo Bluetooth

Arduino + Bluetooth

Pitunjuk alit tentang naon anu kedah dilakukeun upami urang hoyong nganggo Arduino Bluetooth dina proyek kami sareng naon pilihan anu urang gaduh nalika ngagunakeun téknologi nirkabel dina proyek pribadi kami ...

arduino éta

Naon ari Arduino?

Tulisan ngeunaan naon Arduino sareng Proyék Arduino. Pitunjuk leutik ngeunaan modél anu aya dina papan Arduino, proyék-proyék anu urang tiasa ngawangun sareng Arduino sareng naon bedana antara Arduino sareng Raspberry Pi ...

Kubus LED

Naha anjeun hoyong ningali kubus LED didamel? Awas pikeun proyék-proyék ieu sareng Arduino sareng Raspberry Pi dimana aranjeunna terang kubus LED ukuran anu bénten-bénten. Naha anjeun ngalakukeun milik anjeun?

MKRFOX1200 kalayan anteneu gsm na

MKRFOX1200, Arduino pikeun IoT

MKRFOX1200 mangrupikeun papan anyar tina proyék Arduino anu dicirikeun ku fokus kana dunya IoT, dunya anu beuki populér ...

ArduECU

ArduECU, Arduino beuki deukeut kana mobil

ArduECU mangrupikeun pelengkap atanapi variasi Arduino anu bakal ngamungkinkeun kami nyandak papan anu kawéntar sareng Alat Bébas Gratis ka dunya kendaraan sareng mobil ...

uArm Swift

uArm Swift, panangan robotic gratis

uArm Swift nyaéta panangan robotic anu gratis pisan. Asistén robotic anu tiasa dianggo pikeun tujuan naon waé kusabab janten Free Hardware ...

leutik

Peeqo, robot gratis gratis

Peeqo mangrupikeun robot Gratis sadayana anu diwangun ku Google API sareng anu ngaluarkeun réspon dina bentuk gif, hal anu pikaresepeun sareng aslina ...

Cubetto

Cubetto ayeuna sayogi kanggo sadayana

Cubetto mangrupikeun salah sahiji conto anu pangsaéna yén Free Hardware tiasa dianggo pikeun nyiptakeun cocooan sareng ngajarkeun pemrograman, anu mangpaat pikeun sadayana ...

Roomba didamel sareng Arduino

Ngadamel roomba kalayan proyék Arduino ieu

B. Aswinth Raj parantos ngagunakeun piring Arduino UNO pikeun nyiptakeun ruangan ruangan buatan bumi anu saé anu tiasa dianggo sareng ngamungkinkeun anjeun pikeun vakum sareng ngabersihkeun lantai bumi ...

Game Boy

Kontrol drone ku Game Boy lami

Pangguna drone panasaran tiasa ngambekan kahirupan anyar kana Game Boy na anu lami ku ngagunakeunana salaku remote control drone, hal anu panasaran pisan ...

Udoo X86

Udoo, dewan sadayana anu leres

Udoo X86 mangrupikeun papan sbc anu salian ti nawiskeun kasaluyuan sareng Arduino, ngagaduhan kakuatan langkung seueur tibatan Raspberry Pi 3 sareng Arduino sasarengan ...

Arduino tian

Arduino Tian saingan pikeun Raspberry Pi?

Arduino Tian mangrupikeun dewan SBC énggal ti Arduino, dewan anu nganggo sambungan Wifi anu bakalan kanggo IoT sareng bersaing langsung sareng Raspberry Pi dina kagunaan.

patani

Farmbot, proyék pikeun paling patani

Farmbot mangrupikeun proyek Hardware Free anu ngagunakeun Arduino sareng dewan anu sanés pikeun ngajantenkeun tani langkung praktis sareng éfisién. Éta ogé ngagaduhan dokuméntasi anu saé

MKR1000

MKR1000, dewan Arduino énggal pikeun IoT

MKR1000 mangrupikeun dewan énggal tina Arduino Project anu bakal diluncurkeun Pébruari payun sareng anu bakal janten kado dina hackathon anu didamel ku Microsoft sareng Arduino.

Jam Steampunk

Ngadamel Jam Steampunk kalayan Arduino

Jose Daniel Herrera parantos nyiptakeun jam steampunk kalayan arduino sareng nganggo skala chromatic Electronica, hiji proyék asli anu ngagunakeun dasar-dasarna.

Arduino Nyiptakeun

Arduino Nyiptakeun siap pikeun diuji

Arduino Create ayeuna sayogi dina bentuk béta. Pikeun ngagunakeunana, urang ngan ukur kedah nyungkeun uleman ka Proyék Arduino, ngan ukur 100 undangan

ZelosLaser

ZelosLaser, cutter anu kawéntar dina Internét

ZelosLaser mangrupikeun cutter propésional anu kawéntar anu henteu ngan ukur motong tapi ogé ngamungkinkeun ukiran profesional didamel nganggo perangkat keras gratis sareng tiasa dijangkau ku sadayana.

Gilbert300

Gilbert300, robot hexapod anu nyetak

Gilbert300 mangrupikeun robot lancah anu parantos diwangun kalayan perangkat keras gratis sareng bagian anu dicetak. Robot tiasa dianggo sampurna dina ampir unggal lantai.

tsunami

Tsunami, sekutu terakhir Arduino

Tsunami mangrupikeun dewan perangkat keras gratis anu kompatibilitas sareng Arduino sareng anu ngabantosan urang pikeun ngarobah sareng nganggo sinyal analog sareng dewan anu sanés.

Arduino Gemma

Arduino Gemma, awal kolaborasi ka hareup

Arduino Gemma mangrupikeun papan anu pikaresepeun pisan anu didamel antara Arduino sareng perusahaan Adafruit sareng ukuranana langkung alit ti 3 cm, saolah-olah artos sepesereun.

PLEN2

PLEN2, robot mini anu tiasa dicetak

PLEN2 mangrupikeun robot mini gratis gratis anu diwangun ku bahan cetak sareng perangkat keras gratis sapertos arduino anu ngagaduhan pembiayaan crowdfunding na.

Dewan Arduino Tre

Anggo Arduino kanggo ngirim tweet

Arduino tiasa ngabantosan urang dina seueur tugas, tugas sapertos nyebarkeun tweets dina Twitter urang, hal anu gampang dilakukeun tanpa peryogi parangkat lunak khusus.