bagian

Hardware Libre mangrupikeun halaman wéb anu didaptarkeun pikeun nyebarkeun proyék sareng inpormasi anu aya hubunganana sareng dunya Maker, DIY sareng Open Hardware sareng Open Source.

Kami resep sumber terbuka sareng kolaborasi.

Kami ngamimitian salaku situs berita sareng sakedik-sakedik kami parantos nempatkeun ieu kumisan pikeun nyebarkeun sareng ngadokumentasikeun sadaya jinis proyék Pembuat, ulasan produk, peretasan, modifikasi, éléktronika sareng sagala jinis komponén sareng bahan anu tiasa urang anggo dina proyék-proyék kami.

Kami arepkeun anjeun mikaresep halaman wéb sareng langkung ti éta sadayana anu anjeun pelajari sareng bagikeun pisan 😉

Tes InggrisTés Catalankuis Spanyol