Batré CR2032: sadaya ngeunaan batré tombol pang populerna

Batré CR2032

Salah sahiji format tumpukan paling terkenal atanapi batréna nyaéta CR2032, batré tombol has anu gaduh seueur alat. Tina sababaraha kalkulator kana motherboard komputer pikeun ngajaga waktos sareng setélan BIOS / UEFI, ngalangkungan jam, pengendali, headphone, jst. Jinis batré ieu dicirikeun ku daya tahan hébat sareng ukuranana leutik dibandingkeun sareng format anu sanés sapertos AAA, AA, C, D sareng 9V.

Aya anu bénten mérek, sapertos Sony, Duracell, Maxell, sareng seueur pabrik sanésna. Harga na sakitar € 1,75 atanapi € 2, sanaos anjeun tiasa mendakan leuleuy sareng sababaraha accu CR2032 pikeun harga murah nalika anjeun mésér dina bungkus. Harga sareng otonomi sanés hiji-hijina hal anu ngajantenkeun aranjeunna pikaresepeun, ogé ukuranana, janten aranjeunna sampurna pikeun alat alit dimana anjeun hoyong mobilitas ageung atanapi ngirangan ukuran batréna maksimal.

Batré kancing

Batré tipe-tombol dibungkus dina leutik bungkusan logam ngawangun tombol, ku sabab kitu namina. Dina salah sahiji rupi aranjeunna ngagaduhan tihang positip, anu saluyu sareng wajah kalayan diaméter panggedéna, nyaéta dimana aranjeunna biasana ngagaduhan tanda sareng prasasti. Dina raray tukang nyaéta tihang négatip. Pikeun ngahubungkeunana, kontak sareng pangkalan sareng konduktor pikeun kontak sareng kutub négatip sareng flange anu ngajantenkeun kontak dina sisina sareng zona luhur (+) biasana dianggo. Ku cara kieu, batréna tiasa diangkat dina salah sahiji sisina pikeun ngaleupaskeun sareng ngagentos kalayan gampang.

Sedengkeun pikeun matéri anu nyusunna, éta tiasa didamel tina raksa (upami henteu janten hormat sareng lingkungan), cadmium, lithium, jst. Muatan anu dikandungna kadang-kadang cekap pikeun nyayogikeun listrik salami 3 dugi 5 taun, gumantung kana konsumsi alatna. Salaku tambahan pikeun biaya murah sareng umur panjangna, tegangan anu dihasilkeun nalika ngaleupaskeun seragam pisan, anu ngajantenkeun aranjeunna sampurna pikeun nyingkahan paku atanapi henteu leres dina waktosna. Ogé suhu debitna rendah pikeun diintegrasikeun dina alat-alat leutik.

CR2032, sapertos batré tombol sanésna, menonjol pikeun mesin na stabilitas tinggi kana parobihan lingkungan, hal anu batré sanésna henteu dirojong kalayan saé. Éta beroperasi dina seueur hawa, ti -20ºC dugi ka 60ºC. Suhu anu ngajantenkeun aranjeunna sampurna pikeun tempat anu panas sareng tiis. Éta ogé saé disimpen, sabab aranjeunna gaduh kirang tina 1% pelepasan diri per taun, anu ngamungkinkeun aranjeunna disimpen salami 5 kali tina aki-aki anu sanésna.

Aranjeunna disebarkeun di rupa-rupa format anu béda dina ukuran, jinis, voltase, kapasitas sareng beuratna, sareng bahkan tiasa diisi ulang, sakumaha anjeun tiasa tingali dina tabel di handap ieu kalayan sababaraha anu pang populerna:

Denominasi Tipo Tegangan (V) Kapasitas (mah) Beurat (g) Diámetro (mm) Jangkungna (mm)
CR927 Litium 3 30 0,60 9,5 2,7
CR1025 Litium 3 30 0,6 10 2,50
CR1130 Litium 3 40 0,6 11 3
CR1212 Litium 3 18 0,5 12 1,2
CR1216 Litium 3 25 0,7 12 1,6
CR1220 Litium 3 38 0,85 12 2
CR1225 Litium 3 48 10 12 2,5
CR1616 Litium 3 50 1,2 16 1,6
CR1620 Litium 3 68 1,3 16 2
CR1625 Litium 3 90 1,4 16 2,5
CR1632 Litium 3 125 1,6 16 3,2
CR2012 Litium 3 55 1,80 20 1,2
CR2016 Litium 3 80 1,80 20 1,60
CR2020 Litium 3 115 1,90 20 2
CR2025 Litium 3 170 2,40 20 2,50
CR2032 Litium 3 235 30 20 3,20
CR2040 Litium 3 280 40 20 4
CR2050 Litium 3 310 4,80 20 5
CR2320 Litium 3 150 2,90 23 20
CR2325 Litium 3 190 3,50 23 2,50
CR2330 Litium 3 250 40 23 30
CR2354 Litium 3 350 4,50 23 5,40
CR2430 Litium 3 285 4,50 24 30
CR2450 Litium 3 540 6,50 24 50
CR2477 Litium 3 950 8,3 24 7,7
CR3032 Litium 3 560 80 30 3,20
CTL920 Ion litium 2,3 5,5 0,5 9 2
CTL1616 Ion litium 2,3 18 1,6 16 1,60
LR41 Alkali 1,5 40 0,5 7,9 3,6
LR43 Mangkanis 1,5 108 1,2 7,9 1,6
LR44 Mangkanis 1,5 145 1,9 11,6 5,4
ML2016 Litium-mangan 3 30 1,8 16 1,6
ML2020 Litium-mangan 3 45 2,2 20 2
PD2032 Ion litium 3,7 75 3,1 20 3,3
SR41 Oksida pérak 1,55 42 - 7,9 3,6
SR42 Oksida pérak 1,55 100 - 11,6 3,6
SR43 Oksida pérak 1,55 120 - 11,6 4,2
SR44 Oksida pérak 1,55 180 - 11,6 5,4
SR45 Oksida pérak 1,55 60 - 9,5 3,6
SR48 Oksida pérak 1,55 70 - 7,9 5,4
SR626SW Oksida pérak 1,55 28 0,39 6,8 2,6
SR726SW Oksida pérak 1,55 32 - 7,9 2,7
SR927SW Oksida pérak 1,55 55 - 9,5 2,6
VL2020 Litium 3 20 2,2 20 2

Spésifikasi CR2032 sareng lembar data

CR2032 tumpukan rupa

nu ciri téknis tina batré CR2032 ieu Aranjeunna:

  • Pabrikan: sagala rupa
  • model: CR2032
  • Tipo: Litium
  • Voltaje: 3 V
  • kapasitas: 235 mah, nyaéta, éta tiasa masihan 235 mah salami 1 jam atanapi sakitar 112 mah dina 2 jam, sakitar 66 mah salami 4 jam, sareng sajabina ...
  • beurat: 30 g
  • Diameter: 20 mm
  • Kandel: 3,20 mm

Upami anjeun hoyong unduh a Lembar data CR2032Anjeun tiasa buka situs wéb resmi pabrik anu béda, salaku conto, ieu salah sahiji:

Panyambungna:

Anjeun tiasa mendakan sababaraha jinis konektor di pasar pikeun sél tombol jenis ieu, sakumaha anjeun tiasa tingali dina poto di luhur. Éta hargana murah, sareng anjeun tiasa solder kana papan nganggo pin anu kalebet atanapi langsung nyambungkeunana nganggo kabel, gumantung kana jinisna.

sababaraha panyambungna klasik, Sareng konektor dasar na tab luhur sapertos anu kuring tos sebatkeun di luhur. Anu sanésna rada bénten, sareng ngantepkeun tumpukan ngageser kana jembatan sakurilingna. Ku cara kieu tetep aya hubunganana dina dua sisi, tapi éta tiasa rada rumit pikeun dipiceun upami diménsi damelna alit. Kadang-kadang henteu gampang pikeun geser kaluar sareng ngagentos.

Anu sanésna mangrupikeun jinis klip, sareng terminal anu panjang anu bakal néwak batréna di luhur teras pencét kana konektor dasar. Aya ogé sababaraha anu kalebet kotak anu tiasa imah hiji atawa leuwih accu sareng yén aranjeunna gaduh kabel supados tiasa nyambungkeun kana jumper kalayan gampang.

Ieu sadayana pikeun tumpukan CR2032, Kuring miharep kuring parantos mangpaat… Naon waé patarosan atanapi kontribusi, tong hilap tinggalkeun koméntar anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Loctite cenahna

    Nalika kuring nganggo Jandéla $ kuring terang ngaganti batréna kusabab jam sistem ieu katinggaleun saatos unggal reboot. Kuring parantos lami ngalih ka Linux sareng sadar yén kuring henteu ngarobih tumpukan damn. Di Linux kami ogé ngagaduhan masalah sareng jam nalika batréna béak?

    1.    Isaac cenahna

      pantun,
      Leres, henteu masalah naon sistem operasi anjeun ... Batréna béak atoh. Émut yén anjeun tiasa nyingkronkeun jam anjeun ku UTC.
      Salam!

  2.   Jose Diaz cenahna

    Naon bédana antara CR2032 H sareng CR2032 (tanpa H)

  3.   Hugo cenahna

    Halo. Hatur nuhun pisan kana inpormasi na.

    Jigana aya kasalahan dina kaca, atanapi kuring moal ngartos alesan pangukuran ieu.

    Sababaraha jangkungna dina rujukan tina nomer dirumuskeun dina mm dua digit pamungkas, tapi ku koma, nyaéta, contona, 2032 nyaéta 3,2 mm. Anjeun nempatkeun sababaraha ukuran tanpa koma éta; Conto anjeun nempatkeun dina CR2330 anu ukuran 30mm, nyaéta, 3cm.
    Salam!

Tes InggrisTés Catalankuis Spanyol