Besi anu suwung: naon éta, kumaha cara nganggona, sareng anu mana anu kedah dipilih

beusi gundukan timah

Un beusi hampas timah atanapi pompa timah Mangrupikeun alat anu seueur dianggo ku éléktronika, sabab ngamungkinkeun ngaleupaskeun solder timah. Nyaéta, éta bakal janten antagonis pikeun beusi soldering timah. Sareng, sanaos nyabut las ogé tiasa dilakukeun ku cara anu langkung dasar, kalayan alat ieu anjeun bakal langkung pas sareng gancang.

Janten anjeun tiasa langkung terang perkawis ieu alat éléktronik, dina tulisan ieu anjeun bakal ningali inpormasi anu langkung jelas pikeun milih anu paling cocog pikeun padamelan anjeun.

Naon beusi anu ngaburukeun timah?

beusi gurun

Un beusi gundukan timah Mangrupikeun alat pangrojong nalika prosés las. Upami bagian anu dilas parantos diposisikan parah, atanapi tukang las henteu kualitas sareng diputuskeun pikeun ngamimitian ti awal pikeun lereskeun, maka alat ieu bakal ngabantosan anjeun pikeun ngaleungitkeun las gampang.

Besi solder siga anu mirip pisan sareng pensil atanapi beusi soldering timah konvensional. Sareng berkat tip na, éta bakal ngamungkinkeun anjeun ngaleungitkeun titik las bahkan dina rohangan leutik.

Kumaha cara nganggo beusi anu liren

Ngagunakeun beusi anu kosong Éta saderhana pisan, anjeun kedah nuturkeun sababaraha léngkah dasar pikeun tiasa nyabut solder timah. Aranjeunna dasarna diwangun ku:

  1. Sambungkeun beusi solder sareng antosan dugi ka ngahontal titik suhu maksimal, sapertos anu anjeun hoyong pikeun solder tradisional.
  2. Hal anu salajengna nyaéta nempatkeun ujung panas na dina kontak sareng solder pikeun dileungitkeun sareng ngantosan éta lebur.
  3. Sakali éta parantos réngsé, anjeun tiasa nyabut kaléng nganggo beusi anu suwung. Ku gaduh pompa sedot, éta bakal ngabantosan anjeun pikeun nyusu timah lebur kanggo ngantebkeun unsur na bersih.

Sakali parantos, anjeun tiasa ngaleungitkeun bahan anu diseuseup saatos parantos padet deui ...

Saran Deseller Tin

Upami anjeun mikir mésér beusi timah, anjeun tiasa milih salah sahiji modél dianjurkeun:


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.