Catu daya anu tiasa diatur: kanggo naon, kumaha jalanna, kanggo naon éta

catu daya dimmable

Salah sahiji objék anu paling serbaguna sareng diperyogikeun pikeun studio atanapi bengkel éléktronik nyaéta catu daya dimmable. Kalayan éta anjeun tiasa tuang sagala jinis sirkuit, tiasa nerapkeun voltase anu béda sareng intensitas anu gampang diatur. Janten anjeun tiasa mopohokeun batur batré atanapi adaptor khusus pikeun tiap sirkuit.

Una catu daya universal pikeun sadaya proyek anjeun. Salaku tambahan, éta henteu ngan ukur dianggo pikeun ngan ukur sirkuit, anjeun ogé tiasa nganggo éta salaku alat uji, sabab anjeun bakal tiasa ningali naha komponén atanapi sirkuit tiasa dianggo leres nalika anjeun némpél ku ujung usik na ...

Naon catu daya dimmable?

font adjustable

Ngeunaan naon catu daya, sareng prinsip-prinsip operasi, kami parantos masihan koméntar dina blog ieu. Nanging, nalika ngeunaan a catu daya dimmable, Éta ngagaduhan sakedik bédana sareng anu konvensional.

Catu daya mangrupikeun alat anu sanggup nyayogikeun énergi listrik kana sirkuit atanapi komponén. Nya, nalika nyarioskeun sumber anu teu tiasa dimmable, éta mangrupikeun salah sahiji sumber voltase tiasa diluyukeun dina kisaran anu tangtu, komo arus. Janten anjeun moal ngagaduhan kaluaran tetep 3v3, 5v, 12v, sareng sajabana, tapi anjeun tiasa milih kakuatan anu anjeun peryogikeun.

Kumaha milih font anu tiasa dimmable

Pikeun milih catu daya anu teu tiasa dimmable, anjeun kedah nguping kana sababaraha faktor anjeun kedah nimbangkeun. Janten anjeun tiasa ngagaleuh produk anu paling cocog sareng kabutuhan anjeun:

  • perhitungan balanja: hal anu pangpayunna nyaéta nangtoskeun sabaraha artos anu anjeun badé méakkeun pikeun catu daya anjeun anu tiasa disetél, kumargi ku cara ieu anjeun tiasa angkat ka sababaraha modél khusus sareng ngaleungitkeun sagala hal anu teu aya dina kamungkinan anjeun.
  • KabutuhanHal satuluyna nyaéta nangtoskeun naon anu anjeun badé nganggo catu daya dimmable anjeun, upami éta pikeun proyék-proyék pabrikan atanapi DIY kadang-kadang, atanapi upami éta pikeun laboratorium anu langkung propésional, kanggo panggunaan profesional di bengkel éléktronik, jst. Ieu ogé bakal nangtoskeun naha anjeun peryogi anu langkung dipercaya sareng mahal, atanapi naha anjeun tiasa kontén kalayan anu langkung saderhana.
  • Marca: aya sababaraha mérek anu menonjol di luhur sésana. Tapi anjeun ogé henteu kedah obsesip sareng éta ogé. Sok, upami éta mérek anu langkung terkenal, anjeun bakal ngagaduhan langkung jaminan kualitas sareng dukungan anu langkung saé bisi aya kajadian.
  • Ciri téknis: Ieu pisan pribadi, sareng éta bakal gumantung kana naon anu anjeun milari. Tapi pikirkeun naon kisaran voltase sareng arus anjeun biasana peryogi, pikeun nyocogkeun éta. Kakuatan anu dirojong (W) ogé bakal penting.

Catu daya dimmable langkung saé

suplai kakuatan eventej

Upami anjeun ningali catu daya dimmable alus, didieu anjeun tiasa ningali sababaraha modél sareng mérek anu paling disarankeun:

  • PuncakTech 1525: mangrupikeun mérek suplai listrik anu tiasa dipercaya pisan sareng kuat. Modél ieu tiasa dibasajankeun 1-16 volt arus langsung, sareng tina 0-40A dina intensitasna, sanaos aya modél anu langkung mahal anu tiasa ngahontal 60A. Éta ngagaduhan layar LED dimana anjeun tiasa maca tegangan ayeuna sareng nilai-nilai ayeuna, ogé sistem pendinginan anu cerdas nganggo kipas, sareng 3 prédépét anu mungkin.
  • Baugger Wanptek Nps1203W: anu sanés modél anu paling saé tina sumber anu tiasa diatur, kalayan kapasitas kaluaran 0-120v DC, sareng 0-3A. Kalayan tampilan digital pikeun tiasa ningali akurat nilai-nilai anu disayogikeun, ukuranana kompak, aman, sareng kontrol manual anu saderhana.
  • Konci COODEN: éta mangrupikeun catu daya anu tiasa disetél saderhana anu cocog pikeun panggunaan bumi ku hobi sareng laboratorium, sareng bahkan pusat pendidikan. Éta kalebet tampilan digital pikeun ningali nilai pasokan, sareng tiasa diatur tina 0-30 volt sareng 0-10 amp arus langsung.
  • Uniroi DC: Sumber ieu ngamungkinkeun pangaluyuan tina 0 ka 32 volt, sareng tina 0 dugi ka 10.2 amp. Kalayan katepatan anu tiasa diatur tina 0.01v sareng 0.001A. Kalayan tampilan LED kompak ageung, kontrol suhu calakan, sareng dipercaya pisan.
  • RockSeed RS305P: catu daya anu tiasa diatur sareng kapasitas pangaturan 0-30V, sareng 0-5A. Kalayan tampilan 4-digit, 6-set LED, setélan maju, mémori, sareng kamampuan nyambung ka PC liwat kabel USB pikeun antarbeungeut sareng parangkat lunak Windows-only kompatibel.
  • Hanmatek HM305: font anu sami sareng anu sateuacanna, kalayan ukuran anu langkung kompak, saderhana sareng mirah. Ngawengku layar LED pikeun ningali nilai arus sareng voltase. Éta ngamungkinkeun pangaluyuan gampang tina tegangan antara 0-30V sareng arus antara 0-5A. Aya varian sanés anu tiasa dugi ka 10A.
  • Kaiweets cc: modél sanés ieu ogé diantara anu saé, kalayan pasokan langsung langsung sareng presisi anu hadé pikeun pangaturan kaluaranana. Éta tiasa angkat tina 0 dugi ka 30V sareng tina 0 dugi ka 10A. Éta ogé ngagaduhan tampilan LED sareng port USB kakuatan 5v / 2A.
  • EventtekMangrupikeun salah sahiji mérek terbaik catu daya dimmable di luar sana, sareng hargana lumayan pikaresepeun. Modél ieu ngamungkinkeun régulasi tina 0 dugi ka 30 volt, sareng tina 0 dugi ka 10 amp. Kalayan tampilan LED 4-angka ageung, ukuran kompak, tiasa dipercaya pisan sareng aman, sareng nganggo kabel alligator / jalur uji anu kalebet.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.