Banana Pi M2 Zero, alternatif anu pikaresepeun pikeun Raspberry Pi Zero W

Banana Pi M2 Nol

Aya seueur klon Raspberry Pi anu aya, klon anu nganggo perangkat keras anu sanés, henteu sapertos anu kajantenan sareng Arduino, anu klonna didasarkeun kana hardware sareng skéma anu sami. Dina kasus Raspberry Pi, hal anu sami henteu kajantenan sahingga unggal klon khusus, unik sareng pikaresepeun.

Seueur salinan ieu fungsina pinuh tapi ngagaduhan biaya anu langkung luhur tibatan Raspberry Pi nyalira, anu hartosna yén pangguna henteu seueur nganggo pilihan ieu sareng teras-terasan resep Raspberry Pi. Tapi, Banana Pi, klon Raspberry Pi, parantos ngaleupaskeun klonna nyalira ka Pi Zero W, alternatif anu rada langkung mahal tapi langkung kuat tibatan pilihan aslina.

Pilihan ieu disebut Banana Pi M2 Nol, ngamangpaatkeun julukan anu Raspberry Pi masihan ka jinis dewan ieu (Nol). Modél dewan SBC ieu ampir sami sareng Raspberry Pi Zero W, nanging éta nawiskeun langkung seueur kakuatan tibatan anu aslina sareng ukuran anu langkung alit. Hardware dewan SBC ieu ampir sami sareng Raspberry Pi Zero Wkacuali ukuran sareng prosesor dina papan.

Prosesor tina Banana Pi M2 Zero nyaéta Allwinner H2 +, prosésor 1,2 Ghz Quadcore, prosesor anu langkung kuat tibatan chipset Broadcom anu inti inti na ngan ukur aya dina 1 Ghz. Salaku tambahan, ukuran tina Banana Pi M2 Zero rada leutik, 60 x 30mm lawan 65 x 30mm dina Pi Zero W. Ngirangan ukuran alit tapi diperyogikeun kanggo seueur proyek.

Banana Pi M2 Zero nyaéta sayogi dina Aliorot $ 15, harga langkung luhur tibatan Raspberry Pi Zero W, tapi éta ogé leres yén kakuatanna langkung saé pisan, bahkan tiasa ngajalankeun pidéo dina 4K. Janten sigana pilihan Banana Pi ieu langkung pikaresepeun pikeun anu milari papan SBC alit anu kuat sareng artos sakedik artos. Naha anjeun henteu pikir kitu?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   J.carlos Dergan f. cenahna

    Anu pikaresepeun, terang naon anu kajadian / téknologi dinten sareng biayana robih pisan, seueur urang ngan ukur milari solusi gancang, sakapeung henteu janten masalah laju atanapi mémori anu penting sareng sajabana, dina kasus kuring kuring terang yén Raspberry Pi ngan ukur dianggo sareng Linux, tapi Pikeun seueur pamekar kami resep kana platform naon anu parantos diuji, Linux, brew, android, sareng sajabana, tapi hatur nuhun kanggo perkenalan gancang ngeunaan éta, hatur nuhun pisan kana tulisan éta!

Tes InggrisTés Catalankuis Spanyol