FitStation, platform anyar HP pikeun ngarancang sapatu khusus

Stasion Pas

HP nembé nampilkeun ka umum produk anyar anu parantos dibaptis ku nami Stasion Pas. Ngalangkungan sakedik langkung jéntré, kedah dicatet yén ideu anu aya di balik proyék ieu nyaéta tiasa nawiskeun ka klien platform lengkep anu aranjeunna tiasa mendesain sareng ngadamel sapatu khusus hatur nuhun kana pamakean scanner 3D kompléks.

Tapi di dieu henteu sadayana padamelan anu tiasa dilakukeun ku FitStation, tapi hatur nuhun ka 3d scan anu dilaksanakeun, platform ieu sanggup ngalaksanakeun otonom anu lengkep analisis léngkah dinamis, Hiji hal anu bakal janten titik anu penting pisan nalika nawiskeun footwear khusus kanggo sadaya pangguna anu resep kana panggunaanana.

FitStation, platform lengkep pikeun nyiptakeun alas kaki anu dipersonalisasi sadayana

Sakumaha HP parantos sacara resmi koméntar, pikeun nyiptakeun FitStation insinyur na kedah ngarancang sistem perangkat keras sareng perangkat lunak sadayana ti mimiti sanggup nyiptakeun profil digital unggal suku bari ngagaduhan kamampuan pikeun ngalakukeun analisis léngkah unggal pangguna. Ku sabab kitu, urang nyanghareupan naon anu tiasa janten solusi komprehensif anu munggaran anu tiasa nyayogikeun alas kaki anu diukur.

Dumasar kana pernyataan tina Héléna Hérrero, Présidén HP pikeun Spanyol sareng Portual:

FitStation mangrupikeun conto anu saé kumaha inovasi ngabantosan transformasi industri, ningkatkeun kahirupan masarakat sareng ngarobih cara konsumén mésér barang sareng jasa. Kami nyiptakeun deui pangalaman balanja di séktor anu tradisional sapertos alas kaki, ngahontal tingkat kustomisasi anu henteu pernah katingali sateuacanna. Ieu mangrupikeun conto anu saé tina kolaborasi anu aya sareng mérek utama dina industri sapatu sareng kasempetan anu kabuka pikeun industri sanésna ku ngembangkeun platform révolusionér anu dirojong ku téknologi HP 3D.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

Tes InggrisTés Catalankuis Spanyol