Google Mitra sareng Raspberry Pi pikeun Ngaluncurkeun Asistén Virtual

Google VoiceKit sareng Raspberry Pi.

Seueur urang parantos ngagaduhan alat pinter di bumi urang anu ngendalikeun sésana alat di bumi. Rempah Amazon Echo atanapi Google Home tapi dipersonalisasi. Anu sanés milih mésér alatna tina Amazon atanapi Google. Nanging ayeuna aya kamungkinan séjén, kamungkinan hukum, dioptimalkeun sareng gratis.

Google parantos ngagabung sareng Raspberry Pi dina nyiptakeun proyék-proyék Hardware Gratis. Maka, aranjeunna parantos nyiptakeun asistén virtual bumi anu urang tiasa ngawangun diri tapi anu ngagaduhan téknologi Google sareng Raspberry Pi.

Asistén maya ieu parantos disebat VoiceKit atanapi sahenteuna sapertos kieu éta disebut wéb di mana urang bakal mendakan sadaya inpormasi alat. Alat ieu panasaran tiasa dipésér ngalangkungan édisi pangénggalna The MagPi.

VoiceKit mangrupikeun asistén virtual gratis anu munggaran anu parantos didamel babarengan antara Google sareng Raspberry Pi

Majalah ieu diciptakeun ku Yayasan Raspberry Pi sareng dina édisi anu terakhir pakét konstruksi pikeun asistén maya ieu napel, anu kalebet komponén sapertos papan Pi Zero W, panyatur, jst. anjeun bakal tiasa ngagunakeun perangkat lunak Google pikeun ngagaduhan asistén maya anu fungsina sareng tanpa masalah.

Dina waktos ayeuna, ngalangkungan majalah mangrupikeun hiji-hijina cara pikeun kéngingkeun alat asisten maya ieu. Tapi ieu mangrupikeun hal anu parantos kajantenan ku dewan Pi Zero sareng sababaraha bulan ka hareup urang mimiti mendakanana di toko Hardware Libre. Di sisi sanésna Google parantos mastikeun yén Asistén kit virtual ieu sanés janten hiji-hijina hal anu kuring luncurkeun dina kolaborasi sareng Raspberry Pi. Kapentingan aranjeunna dina dewan éta asli sareng aranjeunna bakal neraskeun ngaluncurkeun proyek resmi kalayan parangkat lunak Google sareng hardware Raspberry Pi.

Nyatana nyaéta MagPi sesah pikeun ngahontal kios Spanyol tapi leres ogé yén ngagaduhan Pakakas Bébas sareng Parangkat Lunak Gratis, Urang tiasa ngawangun asistén maya ieu nyalira Tanpa aya masalah, leres, urang kedah janten tukang sakedik sabab urang kedah ngawangun heula kit.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Daniel booming cenahna

    Sarua dugi ka aranjeunna ngaluncurkeun android fungsional pikeun buah prambus pi.

  2.   Salvador cenahna

    Kuring nyarankeun ngiringan buah prambus sareng Singa 2. Éta disandikeun langkung saé sareng mangrupikeun hasil anu saé dina nyetak 3D