Kacerdasan jieunan sareng blok sareng Horizon Oasis

pamekaran blockchain

Datangna pikeun mingpin sektor pamekaran téknologi nawiskeun solusi parangkat lunak boh pikeun perusahaan alit boh perusahaan ageung sadunya sareng tiasa ngagabungkeun pangalaman téknologi, intél bisnis sareng sakumpulan ahli anu dilatih dina sagala bidang pamekaran solusi digital, namina nyaéta Oasis cakrawala Sareng dinten ieu kami ngajelaskeun sakedik langkung seueur ngeunaan perusahaan ngaganggu anu luar biasa ayeuna ieu.

Naon Horizon Oasis?

Didirikeun taun 2019 ku Cristian Carmona, Pangusaha fintech anu kawéntar ku pangalaman dina sababaraha proyék anu aya hubunganana sareng blockchain sareng aset digital. Cristian Carmona ngajukeun desentralisasi téknologi pikeun kapentingan sadaya pangusaha di dunya ngalangkungan pemberdayaan jalma-jalma pikeun mingpin parobihan anu positip di masarakat sareng ngajantenkeun proyék sareng ideu anu hébat hasil ku gaduh sadaya alat anu diperyogikeun.

Horizon-Oasis-logo

Horizon Oasis ngamimitian prosés ékspansi na sareng teras muka kantor damel di Dubai pikeun posisi dirina salaku perusahaan ngarah dina nyiptakeun sareng ngembangkeun solusi anu tiasa nambihan nilai pikeun jalma; Ieu ngan ukur berkat tim anu diwangun ku ahli téknologi sapertos pamekar sareng insinyur sistem anu dilatih pikeun nawiskeun produk sareng jasa anu didamel dina standar kualitas anu paling luhur.

Parabot téknologi luhur

Seueur produk sareng jasa ieu diciptakeun ku kecerdasan buatan sareng téknologi blockchain sabab ku nempatkeun dua senjata anu kuat ieu, rupa-rupa pilihan tiasa didapet nalika ngaoptimalkeun sistem sareng mempermudah prosés pikeun ningkatkeun pangalaman pangguna sepanjang waktos. Blockchain ngagaduhan kamampuan pikeun ngahijikeun jalma ngalangkungan platform desentralisasi dimana pamaréntahan anu sami aya dina tangan pangguna pikeun nyingkahan kamungkinan panipuan sareng manipulasi pihak katilu.

kriptocurrency ethereum

Horizon Oasis prihatin unggal dintenna pikeun ngadeukeutkeun solusi parangkat lunak ka sadaya jalma ngalangkungan sababaraha produk blockchain sapertos nyiptakeun kontrak pinter dina blokchain Ethereum, ngembangkeun buktina aplikasi saham, aplikasi dompét, kontrak pinter, robot sareng algoritma dagang, simpul induk, simpul validasi, kelompok pinter, diantara seueur alat sanés.

Horizon Oasis ngaleungitkeun halangan pikeun aksés kana téknologi anyar

Kamampuh ngahasilkeun dampak anu positip ngalangkungan desentralisasi dimimitian ku nyiptakeun ékosistem dimana sadaya pangguna tiasa ngaksés téknologi énggal ieu sareng ngembangkeun solusi dina sadaya séktor produktif, ngitung kabutuhan konsumén; Ieu anu dimaksud Horizon Oasis ku nyiptakeun téknologi ngaganggu anu sayogi pikeun sadayana, boh anu ngamimitian sareng ahli dina masalah digital.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.