Raspberry Pi Ngaleupaskeun Keyboard sareng Mouse na sorangan; sayogi di toko Pi

Keyboard Raspberry Pi sareng mouse

Nalika maca warta ieu, kuring teu pati apal kana koméntar anu dilakukeun ku hiji kenalan: aranjeunna parantos nyandak barang-barang tina alatna dugi ka janten ponsel / tablet sareng ayeuna aranjeunna nambihan barang-barang kanggo aranjeunna janten komputer. Tapi nalika kuring ngémutan perkawis ieu kuring lepat, kusabab alesan janten pelat tina buah prambus Pi éta henteu persis ngadamel alat portabel. Kumaha waé ogé, perusahaan motherboard anu kasohor parantos ngaluarkeun dua produk deui: keyboard sareng mouse.

Sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar sateuacana, desain kibor narik perhatian pikeun dua hal: kahiji, sabab katingalina mirip keyboard anu bakal didesain ku Apple sareng, anu kadua, kusabab kalebet logo anjeun nyalira dina kibor anu sanésna urang bakal ningali logo Microsoft, gambar anu, salaku pangguna Linux, kuring henteu resep kana laptop kuring. Sakumaha urang bakal ngajelaskeun engké, kadua alatna aya dina dua warna, tapi kuring pikir anu pangsaéna upami urang hoyong satia kana filsafat Raspberry nyaéta anu parantos aranjeunna anggo dina gambar promosi na: beureum sareng bodas.

Keyboard Raspberry Pi sareng hub

Usul keyboard Raspberry Pi teu ngagaduhan fitur khusus. Éta mangrupakeun keyboard leutik tanpa bagian numeris, tapi ku tilu palabuhan USB langkung seueur pikeun nyambungkeun periferal naon waé anu urang peryogikeun ka papan Rasbperry Pi kami.

Lampu keyboard Raspberry Pi

Di belah katuhu luhur kami bakal ngagaduhan tilu lampu anu bakal nyaritakeun upami urang parantos ngahalangan hurup ageung, angka (?) Atanapi ngagulung. Konci «Super» atanapi «Goal» ngagaduhan ikon buah prambus anu terkenal, anu kuring pikirkeun anu masihan sentuhan anu paling pribadi. Spesifikasi téknisna sapertos kieu:

  • Keyboard 79-konci.
  • 3 USB 2.0 Tipe palabuhan A.
  • Deteksi basa keyboard otomatis.
  • Port USB mikro (pikeun nyambungkeun papan).
  • USB kana kabel USB mikro kalebet.
  • Desain ergonomis sareng nyaman.
  • Cocog sareng sadaya produk Raspberry Pi.
  • Sayogi dina basa Inggris (Inggris sareng AS), Jérman, Perancis, Italia, sareng Spanyol.
  • Éta aya warna beureum sareng bodas atanapi hideung sareng kulawu.

Sapertos dewan, hal anu paling penting pikeun keyboard ieu sanés fungsina, tapi éta sayogi kalayan harga anu pikaresepeun. Kiborna ngan ukur ngagaduhan hiji harga 18.10 €, tapi urang tiasa mésér kombo keyboard + mouse pikeun € 25.79 (£ 22) di sababaraha toko khusus sapertos anu di Inggris.

Tulisan anu aya hubunganana:
Ieu sadayana warta anu ditawarkeun ku Raspberry Pi 3 Model B +

Beurit saderhana nganggo tilu tombol sareng roda

Atawa urang moal tiasa nyarios yén beurit ngagaduhan hal-hal anu istimewa, langkung ti éta pikeun gamer. Éta perkawis a mouse kalayan tilu tombol sareng setir napigasi. Éta nyambung kana keyboard atanapi komputer sanés ngalangkungan konektor USB. Ieu mangrupikeun spésifikasi anu tiasa urang tingali dina halaman wéb na:

  • Mouse optik tilu-tombol.
  • Roda ngagulung.
  • Konektor USB tipe A.
  • Desain ergonomis kanggo panggunaan anu raoseun.
  • Cocog sareng sadaya produk Raspberry Pi.
  • Éta aya warna beureum sareng bodas atanapi hideung sareng kulawu.

Upami anjeun héran, a beurit optik Éta anu henteu ngagaduhan bola mékanis handapeunna, tapi lampu anu ngadeteksi gerakanna. Beurit ieu ngagaduhan kaunggulan utamina yén aranjeunna henteu kotor sapertos beurit, tapi aranjeunna henteu tiasa dianggo khususna dina permukaan anu ngagurilap.

Su harga tunggal € 8.55, Tapi anjeun tiasa ngamangpaatkeun kombo sareng ngagaleuhna sasarengan sareng keyboard pikeun € 25.79 di luhur (ngan ukur di sababaraha toko).

Ngan aya di toko Pi

toko buah prambus Spanyol

El Masalah utama pikeun dua alat ieu ayeuna nyaéta dimana ngagaleuhna. Nyatana, dina waktos nyerat tulisan ieu teu aya pilihan kanggo dipésér di Spanyol tina halaman wéb na; Pilihan "Sisa dunya" bakal katingali ku kuring sareng éta bakal ngawartosan yén teu aya di nagara kuring, janten kuring mimiti nyerat tulisan éta sareng detil toko di Inggris.

Ayeuna ayeun yeuh sayogi di Spanyol sareng ogé di Perancis. Nganggap keyboardna ogé dina basa Jerman sareng Itali, urang tiasa nyarios yén éta ogé sayogi di ditu. Tapi nalika urang nyarioskeun kasadiaan anjeun kami nyarios ngeunaan reservasi anjeun. Pesenan bakal mimiti dikirim dina 15 April. Di Spanyol, toko-toko dimana urang tiasa ngagaleuh keyboard sareng mouse ieu Kubii y Storetec. Upami anjeun henteu buru-buru, kuring bakal antosan sakedap, sabab éta langkung kamungkinan yén aranjeunna bakal gancang sayogi di toko anu langkung penting sapertos Amazon.

Sacara pribadi, upami kuring ngagaleuh keyboard sareng mouse énggal pikeun Raspberry Pi kuring bakal mésér dua barang énggal ieu ti perusahaan. Tanpa ragu aranjeunna bakal janten anu bakal nawiskeun kasaluyuan anu pangageungna sareng motherboard. Di sisi séjén, kuring pikir harga na kalapa. Naon anu anjeun pikirkeun? Naha anjeun pikir éta mangrupikeun pilihan anu saé atanapi anjeun resep anu sanés kusabab alesan anu sanés?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

Tes InggrisTés Catalankuis Spanyol