Materialize mésér ACTech pikeun 36,6 juta euro

Ngawujudkeun

Salah sahiji séktor anu aya hubunganana sareng percetakan 3D anu pangageungna dina sababaraha bulan terakhir nyaéta, tanpa diragukeun, anu aya hubunganana sareng padamelan logam. Kusabab ieu, henteu heran yén perusahaan panggedéna di sektor éta hoyong nguatkeun bagian tina bisnisna naha ku kamajuan énggal sareng investasi dina panilitian sareng pamekaran atanapi langsung ku pameseran perusahaan anu tiasa nawiskeun sadayana. Ieu hususna kasus Ngawujudkeun.

Nalika dunya percetakan 3D maju ayeuna, Materialize terang yén janten patokan dina sektor pasar ieu aranjeunna kedah ngadamel investasi anu ageung sareng ngantosan éta ngahasilkeun buah, hal anu tungtungna tiasa ngiringan aranjeunna kana antrian anu langkung ageung. Kusabab ieu aranjeunna mutuskeun nyandak portopolio sareng jalan anu pang pondokna, ngagaleuh perusahaan anu parantos janten tolok ukur dina dunya percetakan 3D logam, sapertos ACTech, perusahaan anu perenahna di Freiberg, kota satengahna antara Dresden sareng Chemnitz.

Materialize janten patokan dina dunya percetakan 3D logam hatur nuhun kana mésér ACTech

Sakumaha diungkabkeun ku teu kurang ti Wilfried Vancraen, pangadeg sareng CEO ayeuna Materialize:

ACTech kenal sareng logam sareng pamrosésan na pikeun standar produksi. Ku cara kieu, berkat pangalaman anu urang anggo dina Materialize dina hal kadali percetakan 3D logam, union dua perusahaan bakal ngajantenkeun dua perusahaan anu peryogi pisan, pikeun ngahasilkeun objék logam 3D anu dicitak pikeun aplikasi khusus.

Materialize parantos nanem modal dina pameseran ieu henteu kirang ti 36,6 juta euro. Hatur nuhun kana investasi ieu, anjeun bakal tiasa kéngingkeun sadayana élmu perkawis prototipe gancang komo Manufaktur modél CNC sareng pamrosésan kalayan anu nyayogikeun konsumén anjeun prototipe langkung gancang tibatan modél konvensional.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

Tes InggrisTés Catalankuis Spanyol