Raspberry Pi Compute Module 4: The New Compute Module

Modul Komputasi Raspberry Pi 4

buah prambus Pi Yayasan ngagaduhan cocooan énggal, éta mangrupikeun vérsi énggal na CM atanapi Compute Module. Modul ngitung pikeun nambihan otot ayeuna sayogi. Nyaéta, éta ngeunaan Modul Komputasi Rapsberry Pi 4, Sareng runtuyan novelty sareng diperbarui dina hal pakakas hardware.

Una dewan SBC anyar Ngurangan dirarancang khusus pikeun aplikasi industri dimana peryogi jinis ieu. Kanggo terang langkung seueur ngeunaan sagala ciri téknisna, anjeun tiasa neraskeun maca ...

Ngitung Modul 4 Fitur

Komputasi Modul 4

La Buah prambus Pi 4 diawalan dina Juni 2019, sareng ayeuna aya vérsi pikeun lingkungan industri, CM anu kawéntar. Modul anu ngagunakeun seueur komponén Pi 4 asli, sapertos prosesor quad-core na ARM Cortex-A72 dina 1.5Ghz. Chip anu kuat anu bakal dibarengan ku ukuran RAM anu béda sareng mémori flash eMMC.

Diantara kamungkinan RAM anjeun gaduh tina 1GB LPDDR4-3200 dugi ka kapasitas dugi ka 8GB, ngaliwat versi 2 sareng 4GB.

Perkawis ingetan na ngeunaan internal jinis panyimpenan flash eMMCAnjeun gaduh ogé sababaraha vérsi pikeun dipilih, sareng éta bakal ngarobih harga akhir, nyaéta sakitar $ 25 ngamimitian. Dina hal ieu anjeun gaduh versi Lite, sareng 0 GB, atanapi versi anu gaduh mémori sapertos 8GB, 16GB, sareng 32GB.

Anjeun tiasa ogé milih Raspberry Pi Compute Module 4 kalayan sareng tanpa konektipitas WiFi. Dina kasus SBC boards anu ngagaduhan jenis jaringan ieu, éta bakal janten modul WiFi 802.11ac, nyaéta, protokol WiFi terkenal 5. Pikeun éta urang kedah nambihan Bluetooth 5.0, anu ogé bakal sayogi.

Ngawengku panganteur PCIe 2.0 sareng 28-pin GPIO, kanggo tiasa «ulin» sareng anjeunna dina proyek anjeun ...

Pondokna, gumantung kana konéktipitasna, jinis mémori utama sareng kapasitas lampu kilat, anjeun moal ngagaduhan anu kirang 32 varian béda anu tiasa dipésér ti ayeuna website resmi. Versi dasarna hargana $ 25, sedengkeun vérsi anu nganggo WiFi, 8GB RAM sareng lampu kilat 32GB bakal hargana sakitar $ 90.

Tangtosna, salian ti Modul Komputasi ieu, Raspberry Pi ogé parantos ngumumkeun dewan anyar na Déwan IO $ 35. Nyaéta, motherboard anu tiasa ngambah Modul 4 ngitung, salian ti gaduh port 2x HDMI, Gigabit Ethernt (RJ-45), 2x USB, slot microSD, slot PCIe, sareng 40 pin GPIO, konektor kaméra sareng layar, ogé konektor kakuatan 12v.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

Tes InggrisTés Catalankuis Spanyol