Murid ngadamel kit sareng Arduino pikeun nyiptakeun korsi roda listrik

Salami sababaraha sasih, sababaraha tim sareng pangguna damel parantos nalungtik sareng ngembangkeun cara nyiptakeun korsi listrik nganggo Hardware Gratis sahingga aksésori ieu, salami penting pisan, mangrupikeun hal anu gampang pikeun diala sareng henteu mahal sapertos ayeuna kajantenan.

Golongan murid nyauran steampunk1577 parantos hasil ngadamel kit sareng Arduino anu ngarobih korsi roda normal janten korsi roda listrik, hal anu cukup manpaat pikeun anu henteu tiasa ngaksés aksésori jenis ieu.

Kelompok murid parantos nyiptakeun kit anu tiasa napel dina korsi roda naon waé sareng ngarobih kana korsi roda listrik. Sadayana pikeun $ 500, harga anu langkung terjangkau tibatan korsi roda listrik leres, sanaos panginten langkung mahal tibatan upami urang ngawangun nyalira.

Motor dina pakakas ieu dicitak pikeun nyiptakeun korsi roda listrik anu langkung enteng

Kit ieu dumasar kana piring Arduino UNO anu ngendalikeun sareng ngajalankeun paréntah gerakan anu urang pasihkeun. Satuluyna, Arduino UNO Hatur nuhun kana énergi batréna, éta mindahkeun motor cetak anu urang tempatkeun dina korsi roda. Motor ieu dicitak sapertos sésana komponén Hardware Gratis sareng alat-alat anu ngawangun kit ieu tiasa didapet sacara kapisah pikeun anu langkung cekelan sareng hoyong ngawangun nyalira. Boh pakét sareng sadaya inpormasi ngeunaan kit Arduino ieu tiasa didapet liwat Halaman wéb resmi Steampunk1577.

Salah sahiji kaunggulan atanapi poin positip tina Hardware Gratis nyaéta aplikasi na dina objék sapopoé atanapi perlu anu normalna gaduh harga anu tinggi pisan tapi aranjeunna tiasa diwangun kalayan biaya anu langkung handap. Korsi roda listrik ieu mangrupikeun conto anu saé tapi aya anu sanés sapertos kadali jarak jauh pikeun gerakan raray, prostésis anu dicitak, sareng sajabana ... Hal anu ngabantosan seueur jalma, sanaos urang henteu sadar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Alfredo Rodriguez Couto cenahna

    Kumaha sareng dimana anjeun tiasa ngagaleuh. Naha kuring kedah masang nyalira? Naha éta tiasa dipasang dina korsi roda tilepan?
    Kuring cicing di Orense, SPAIN.
    hatur nuhun