Museum Arkéologis Madrid bakal nyetak mumia nyalira

Mummies

Kapentingan sareng kajian mumia kuno parantos lami narik masarakat. Janten pisan janten dina kasempetan janten modéren nyandak bubuk mumi pikeun kaséhatan deui. Dina waktos ayeuna prakték anu aya hubunganana sareng mummy kirang agrésif sareng aranjeunna langkung seueur hubunganana sareng percetakan 3D tibatan karusakan.

ayeuna Museum Arkéologis Madrid nyaéta ngalaksanakeun proyek anu ngalibatkeun analisis anu langkung tuntas ngeunaan mumia teras anggo data kanggo percetakan 3D. Ku kituna, kalawan model dicitak ieu diperkirakeun yén Egyptologists bakal bisa ménta inpo anyar jeung data pikeun ulikan maranéhanana.Di antara sababaraha téhnik anu dipaké pikeun proyék ieu, Museum Arkeologi Madrid ngagunakeun scanner jeung alat x-ray nu. nganalisis jeung nyieun hiji gambar internal tina mummy nu. Lajeng data ieu bakal dipaké kalawan printer 3D pikeun percetakan jeung hasil akhir henteu ngan ukur bakal kakeunaan tapi bakal diulik ku EgyptologistsKukituna, mumia diulik tanpa kedah ngancurkeun paninggalan atanapi integritas mayit.

Rahasia mumia bakal diungkabkeun berkat Museum Arkeologi Madrid sareng percetakan 3D

Dina waktos ayeuna tés dilaksanakeun sareng mummy Guanche, mumia anu asalna ti Canaria anu sanaos sanés asalna ti Mesir, téhnik mummification sapertos anu disaring sapertos anu Mesir atanapi sateuacan Columbian. Di sisi anu sanésna, proyék ieu bakal dilakukeun Museum Arkeologi Madrid ngarebut kumpulan mumia anu pentingLeres, modél 3D anu asli, tapi mumia dina ahir dinten anu bakal ngajantenkeun Museum janten salah sahiji anu paling penting di Éropa sareng ngan ukur nganggo téknologi 3D Printing.

Pribadi kuring pikir proyék éta pikaresepeun pisan sabab henteu ngan ukur urang bakal terang misteri mumia tapi kami ogé bakal langkung terang prakték pamakaman sareng sadayana tanpa ngancurkeun mummy sareng téknologi gratis, hal anu dina akhir sagalana bakal ngajantenkeun urang gaduh mumi nyalira di bumi Atanapi bakal langkung saé di kebon? Naon anu anjeun pikirkeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.