Anycubic i3 Mega: printer 3D kualitas kirang ti € 300

Anycubic i3 Mega

Printer 3D beuki populér. Salaku tambahan, téknologi parantos asak, janten kualitas mesin ieu beuki luhur, kalayan hasilna langkung saé sareng harga anu langkung mirah. Conto évolusi ieu nyaéta Anycubic i3 Mega, printer anu disarankeun pisan ku harga kirang ti 300 €. Wawaran anu henteu tiasa dipertimbangkeun ngémutan hasil sareng karakteristik mesin ieu.

La Mérek Anycubic ngagaduhan sababaraha mesin percetakan anu narik pisan. Diantarana modél i3 Mega ieu. Éta perusahaan Cina didirikeun taun 2015 di Shenzhen, sareng sakitar 300 pagawé damel di sana kanggo nyiptakeun produk ieu. Dilatih di sababaraha universitas internasional anu paling penting pikeun mastikeun yén aranjeunna ngagaduhan bakat anu dibutuhkeun pikeun ngagumbirakeun anu mana waé anu hoyong nyetak obyékna nyalira.

Sababaraha kritik nunjukkeun yén Anycubic i3 Mega mangrupikeun printer 3D pangsaéna pikeun 2019 kirang ti € 300, sareng sanés kanggo kirang. Anjeun hoyong terang kunaon?

Anycubic i3 Mega Fitur

Volume percetakan 3d

La Anycubic i3 Mega mangrupikeun printer kualitas anu unggul, kalayan jaminan (kalayan jasa téknis anu saé sareng bantosan saatos-penjualan) sareng résistansi ngagaduhan jumlah percetakan anu luhur tanpa rusak gampang. Kapasitas percetakan ngadukung bagian kualitas percetakan dugi ka 210x210x205 mm, nyaéta, éta anjeun tiasa dianggo kalayan potongan ageung, hal anu sababaraha printer henteu ngijinkeun pikeun harga ieu.

Dina seueur tulisan Kuring parantos nyarios yén anjeun tiasa nyetak sababaraha potongan anu dianggo pikeun DIY, sabab ku éta anjeun tiasa ngalaksanakeunana ...

Ieu ngawengku hiji layar rampa dimana éta bakal nunjukkeun sadaya detail operasi, sapertos suhu kerja sirah atanapi extruder, waktos percetakan, jst. Ku sabab tactile, éta ngamungkinkeun anjeun ngaoperasikeunana langsung tanpa nganggo tombol ku cara anu langkung intuitif.

Anycubic i3 Mega ogé ngajamin finish anu saé tina bagian anu dicetak, kalayan kualitas anu saé. The bahan anu didukung nyaéta PLA sareng ABS, antara séjén anu ngamungkinkeun filamén rupa. Spatula khusus kalebet kana iket kanggo miceun kaleuwihan filamén saatos unggal nyetak. Salaku tambahan, éta ngagaduhan detéktor filamén, janten upami "tinta" béak, éta bakal lirén janten anjeun tiasa ngagentosan bahan konsumsi sareng neraskeun dimana éta nyetak, tanpa kedah miceun bagian na.

Printer na henteu dirakit, tapi majelis na cukup saderhana sareng gancangsanajan anjeun teu gaduh pangalaman. Éta sadayana intuitif pisan, janten pangguna anu henteu kantos gaduh printer jinis ieu, bahkan henteu kedah maca buku manual. Éta ngan bakal cekap pikeun ngencangkeun 8 sekrup sareng lebetkeun tilu garis sareng sakedik.

Sareng upami anjeun mikir yén éta mangrupikeun salah sahiji produk Cina anu berkualitas rendah, anu leres nyaéta sadaya produk anu diproduksi ku Anycubic ngagaduhan Sértipikasi CE Éropa, pikeun mastikeun yén éta aman dina sagala aspek, sareng ogé pikeun anu sanés sapertos FCC, sareng RoHS (lingkungan).

Nalika anjeun muka kotak tina printer ieu biasana kalebet Anycubic i3 Mega 3D printer, spatula, kartu memori 8GB SD, panduan pangguna praktis, hotend set cadang, filamen uji warna acak, tool kit, wadah spool sareng spool. Kituna, anjeun tiasa ngempelkeunana sareng mimitian nyetak pikeun nguji éta sanaos anjeun henteu mésér filamén ...

Ringkesan ciri téknis

layar toél naon waé

  • pangawasan: layar rampa anu gampang dianggo. Éta gaduh mémori pikeun tiasa neraskeun nyetak upami listrik pareum teras teraskeun sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar Hulk sateuacanna. Ogé, upami filaménna béak, éta bakal reureuh sareng teras nalika anjeun nempatkeun tanduk anyar dina éta. Ku cara éta anjeun moal nyéépkeun waktos atanapi bahan kana kesan anu tinggal satengah ...
  • Téknologi modél: FDM, nyaéta ku déposisi bahan lebur.
  • Akurasi posisi X / Y / Z: 0.125mm kanggo XY sareng 0.002mm kanggo Z.
  • Kandel lapisan: 0.05-0.3mm
  • Kecepatan print: 20-100 mm / s
  • Bahan filamén anu didukung: 1.75mm kalayan bahan PLA, ABS, HIPS, Kai, TPU, sareng PETG
  • Diaméterna nozzle: 0.4 mm
  • Suhu de trabajo: nozé extruder tiasa dianggo dina 260ºC sareng ranjang dipanaskeun tetep dina 110ºC
  • Diménsi sareng beurat: 405x410x453mm sareng 11 kg
  • Parangkat lunak Slicer: Cageur
  • Format input / output: STL, OBJ, DAE, AMF / GCode
  • Modeu damel- Anjeun tiasa ngirim file pikeun nyetak online nganggo USB atanapi offline tanpa komputer anu nyambung sareng kartu SD.

Kaunggulan sareng karugian tina Anycubic i3 Mega

3D bagian dicitak

Sapertos sadayana produk, Anycubic i3 Mega ngagaduhan kaunggulan sareng karugian. Sanaos kaleresan printer 3D parantos ngantunkeun pangguna anu nyobian cukup wareg, sareng ampir sadayana mangrupikeun kaunggulan dibandingkeun sababaraha karugian. Upami dibandingkeun sareng alternatif anu sanés, éta anu pangsaéna pikeun anjeun pikeun harga éta.

sababaraha conto dicitak Pikeun kéngingkeun ideu tingkat jéntré sareng kualitas na, anjeun ngagaduhanana dina gambar sateuacana. Tingali khususna kana sapédah, sareng tingkat detil na kahontal dina ranté.

kauntungan

  • Kualitas nyitak
  • Harga low
  • Buku petunjuk anu saé, jasa téknis sareng jaminan
  • Majelis saderhana sareng suku cadang kalebet
  • Sistem eureun otomatis upami filaménna béak atanapi diteruskeun deui upami aya kakuatan anu diteureuy.
  • Ranjang panas (ultrabase) anu tetep haneut sahingga potongan henteu gerak sareng ngahontal hasil anu langkung saé.
  • Kecepatan print
  • Kasebaran dina média
  • Volume cetak ageung
  • Kualitas printer bérés pikeun masihan kateguhan
  • Gancang, panganteur pangguna anu intuitif sareng layar toél
  • Ngarojong sababaraha format sareng percetakan SD PCless
  • Sertifikasi kualitas pikeun panggunaan aman ngalawan Cina sanés
  • Gampang mendakan filamén anu cocog

kalemahan

  • Sampel coil anjeun bawa pikeun tés panginten kualitasna kirang
  • Rada ribut
  • Éta henteu gampang pikeun ningkatkeun upami anjeun peryogi.
  • Kalibrasi ranjang semi-otomatis sareng henteu sadayana otomatis, janten anjeun kedah diintervensi, sanaos henteu rumit pisan.

Dimana mésér printer na ngagantian

Anjeun tiasa mendakanana dina sababaraha situs jual online, sapertos eBay, Amazon, jsb. Tapi ngingetan jasa platform online, pilihan Amazon langkung saé pikeun logistik sareng jaminan anu ditawarkeun ku jasa ieu.

Dimana mésér printer 3D?

Anycubic i3 Mega Kit

Dina Internét anjeun bakal mendakan tawaran sanés modél anu sami ieu di luhur € 300, anu harga mahal anu anjeun kedah hindarkeun, kumargi anjeun tiasa mendakan langkung mirah. Nyatana, anjeun tiasa mendakan hiji Wawaran Anycubic i3 Mega sakitar € 279.

Dimana ngagaleuh filamén percetakan?

Filamén PLA

Sami-sami printerna, anjeun tiasa mesen tina rupa-rupa bahan anu didukung sareng dina sababaraha warna. Éta sayogi di toko khusus atanapi kanggo dipésér sacara online. Salaku conto, anu 1 Kg coil PLA tina sababaraha warna sakitar € 20.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

Tes InggrisTés Catalankuis Spanyol