John Louis Groves

Profesional IT resep pisan kana dunya robotika sareng perangkat keras sacara umum ti alit, hal anu nyababkeun kuring teu tenang ngeunaan téknologi pang anyarna atanapi nyobian sagala jinis papan sareng kerangka anu aya dina panangan abdi.

Juan Luis Arboledas parantos nyerat 1031 tulisan ti Pébruari 2015