Isaac

Téknik éléktronika sareng otomatisasi bumi, terang kana arsitéktur komputer anu jero sareng programna ti tingkat panghandapna, utamina dina sistem UNIX / Linux. Kuring ogé ngagaduhan pangaweruh program dina basa KOP pikeun PLCs, PBASIC sareng Arduino pikeun mikrokontroler, VHDL pikeun katerangan hardware, sareng C pikeun parangkat lunak. Sareng teras sareng karep dina pikiran kuring: diajar. Janten perangkat keras sareng perangkat lunak open source sampurna, ngamungkinkeun anjeun "ningali" seluk beluk proyék-proyék anu pikaresepeun ieu.