Aranjeunna ngadamel printer 3D sareng tukang ngadamel kopi lami sareng dewan Arduino

maker kopi

Aya seueur proyek anu aya hubunganana sareng percetakan 3D, seueur anu sanésna nganggo daur ulang alat lami, tapi teu seueur sapertos proyék Lab Tropis ayeuna: pabrik kopi lami anu bakal tiasa nyetak objék 3D.

Proyék ieu pikaresepeun sabab ngamangpaatkeun kakuatan yén mesin kopi lami kedah ngamangpaatkeun strukturna sareng sasarengan sareng éléktronika, pikeun tiasa nyetak objék 3D saolah-olah éta printer tina proyék RepRap.

Proyék Tropical Labs menarik, pikaresepeun pisan sabab ngagabungkeun daur ulang sareng percetakan 3D. Tapi upami anjeun milari printer 3D anu murah, hilap kana proyék ieu. Pabrik kopi anu dimaksud nyebarkeun bagian-bagian khusus sareng struktur aci.

Pabrikan kopi anu lami tiasa dirobih janten printer 3D berkat proyék peretasan ieu

Tapi upami urang kedah nganggo komponén mahal tina printer 3D, nyaéta éléktronika sareng extruder. Dina hal ieu, proyék nganggo papan Arduino MEGA dipirig ku éléktronika Ramp 1.4. Janten kecuali urang ngagaduhan tukang kopi anu lami, éta moal janten proyék anu ekonomis pikeun kantong kami.

Dina naon waé, proyék éta leres-leres giat sareng urang tiasa baranahan deui numutkeun ka Tropical Labs. Urang tiasa ngaréproduksi proyék kumargi dileupaskeun di wéb Hackaday, dina halaman wéb anu kami bakal mendakan sadaya inpormasi pikeun nyiptakeunana sareng malah ngarobihna sesuai karep urang.

Hal anu paling panasaran ngeunaan ieu nyaéta yén kalayan proyék ieu, mesin kopi nempatkeun dirina salaku babaturan anu pang damelna sareng percetakan 3D. Kusabab mesin kopi modéren anu dianggo ku kapsul, tiasa dijantenkeun rezeki bahan pikeun nyiptakeun objék cetak sareng mesin kopi lami, hatur nuhun kana proyék ieu, tiasa dijantenkeun printer 3D, sahenteuna pikeun ngamimitian di dunya percetakan 3D atanapi nyiptakeun objék dasar anu anu diperyogikeun pikeun urang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

Tes InggrisTés Catalankuis Spanyol