Konektor Harting: naon anu anjeun kedah terang

Panyambungna Harting

Meureun anjeun parantos nguping ngeunaan Panyambungna Harting sareng éta naha anjeun sumping kana tulisan ieu milari inpormasi, atanapi meureun anjeun parantos mendakanana. Dina dua kasus, di dieu kuring bakal nyobian ngadamel sababaraha klarifikasi ngeunaan mérek konektor ieu sareng produk anu paling narik.

Aranjeunna cukup populér di aplikasi industri sareng rékayasa, Tapi aranjeunna panginten tiasa kapaké pikeun sababaraha produsen sareng proyék DIY Arduino na. Éta sababna anjeun kedah terang langkung seueur ngeunaan naon anu tiasa dibawa ku Harting ...

Langkung seueur inpormasi ngeunaan komponén éléktronik sanés anu panginten anjeun pikaresep pikeun proyek anjeun di dieu.

Ngeunaan Harting

Logo Harting

harting mangrupikeun perusahaan anu didirikeun ku Wilhelm sareng Marie Harting di 1945. Éta sadayana dimimitian salaku perusahaan alit di garasi anu ukuranana ngan ukur 100 méter pasagi, di toko perbaikan anu aya di Minden, Jérman. Di dinya aranjeunna mimiti ngadamel sababaraha alat éléktronik pikeun dianggo sadidinten, sapertos lampu bohlam hemat energi, kompor listrik, alat pager listrik, setrika wafel, korék listrik, setrika baju, jst.

Wilhelm Harting ngartos yén industri Jérman peryogi produk téknis, sahingga anjeunna komitmen ti mimiti nyiptakeun produk ieu sareng minuhan tujuanana kalayan kualitas sareng inovasi. Produkna dihargaan pisan pikeun rnakateguhan, gampang dianggo sareng serbaguna. Nyatana, filsafat Harting kagambar dina frasa ku Wilhelm: 'Abdi henteu hoyong produk anu dipulangkeun".

sanggeus éta Pupusna Wilhelm di 1962Marie Harting ngontrol perusahaan sakedap waktos, dugi ka dua putrana Dietmar sareng Jürgen Harting ngambil alih anjeunna. Di 1987, Margrit Harting ogé bakal ngagabung sareng bisnis kulawarga salakina Dietmar, ayeuna janten salah sahiji mitra bisnis. Ayeuna, Philip FW Harting sareng Maresa WM Harting-Hertz mangrupikeun generasi katilu dina pimpinan perusahaan bergengsi ieu ...

Saatos nyiptakeun sagala jinis produk, aranjeunna didamel Panyambung Han, mérek Harting proprietari anu suksés pisan di pasar sareng bakal netepkeun dirina salaku standar global. Komponén ieu janten sumbu pasar utami pikeun sakumna téknologi.

Saeutik demi saeutik éta parantos tumuh dina jumlah anggota sareng di pabrik produksi, kasuksésan demi kasuksesan. Ayeuna aranjeunna parantos gaduh 14 tutuwuhan produksi sareng 43 pusat penjualan di panjuru dunya. Ayeuna aranjeunna parantos netepkeun dirina salaku salah sahiji panyadia terkenal di dunya pikeun solusi konéksi industri pikeun data, sinyal sareng catu daya.

Salaku tambahan pikeun konektor, perusahaan ogé pabrik komponén séjén, sapertos kotak register éléktronik pikeun panggunaan komérsial, aktuator éléktromagnétik pikeun produksi otomotif sareng industri, alat-alat muatan, kabel kendaraan, ogé jinis perangkat keras sareng parangkat lunak sanés pikeun aplikasi anu béda-béda, diantarana robotik ogé aya.

Halaman wéb resmi

Panyambungna Harting Han

Harting han

Salah sahiji produk bintang na, sakumaha anu kuring parantos mairan, nyaéta Panyambung Han ku Harting. Aya seueur jinisna sareng aranjeunna dicirikeun ku kesederhanaan sareng penanganan gancangna, kateguhan anu disayogikeun, kalenturan panggunaan, siklus hirup anu awét, sareng kamungkinan dirakit tanpa nganggo jinis alat.

Anu terakhir nyaéta penting pisan, kumargi seueur konektor anu aya di perusahaan, naha pikeun panggunaan industri atanapi pikeun panggunaan anu sanés, sok nunjukkeun ngagunakeun sababaraha alat pikeun pamasanganana.

Salian ti éta, konektor Harting Han ogé parantos dijagaan (IP) sahingga tiasa tahan kaayaan éksternal anu tangtu asor, lebu, badan asing, guncangan mékanis, cairan tumpah, jst. Tangtosna, panyalindungan éta disahkeun dina standar IEC 60 529 sareng DIN EN 60 529.

Inpormasi lengkep ngeunaan Han sareng asesorisna

Modél konektor Han

Panyambung industri Hartig Han ieu parantos aya dirancang pikeun minuhan sadaya sarat industri, komersial, pertanian, pikeun dianggo dina bengkel, sareng jinis aplikasi sanés. Sadaya hatur nuhun kana rakitanana anu gampang sareng mékanis, panyalindungan listrik sareng ngalawan kaayaan luar anu sanés.

Konektor Hartin diklasifikasikeun sesuai aplikasina, jumlah kutub, voltase sareng tahan ayeuna, nyorot ieu di handap jinis:

  • Boga a
  • Han D / DD
  • Han E / EE
  • Han Hv E.
  • Gaduh com
  • Boga Modular
  • Han HsB
  • Gaduh AV
  • Kagungan snap
  • Aranjeunna gaduh palabuhan
  • Han Q
  • Han Brid
  • Han Push Tarik

Sacara umum, aranjeunna wareg ku elemen sapertos tiung sareng dasarna, sajaba ti ngagaduhan variasi naha éta lalaki atanapi awéwé, pikeun sababaraha jenis rakitan. Sareng tangtosna Harting ogé ngagaduhan sagala jinis aksésoris tambahan sapertos kabel, kotak, fittings, jst.

Dimana ngagaleuh produk Harting?

Anjeun tiasa mésér konektor ieu sareng produk sanés Harting di sababaraha toko khusus, sareng ogé di sababaraha situs online anu ngajualna. Harga na bénten pisan gumantung kana jinis produk anu dipilih, tapi ieu sababaraha sorotan:


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.