Parangkat lunak percetakan 3D anu pangsaéna pikeun produsen

Program percetakan 3D

La 3D print Éta parantos janten salah sahiji paradigma téknologi anu nawiskeun langkung seueur kasempetan. Ical taun-taun dimana printer ngan ukur tiasa nyetak dina dua diménsi. Ayeuna anjeun tiasa nyiptakeun seueur inohong dina bahan anu sanés sareng kalayan volume hatur nuhun kana ieu Program percetakan 3D.

ka damel sareng software desain anu pangsaéna, anjeun kedah terang sadayana konci pikeun jenis program ieu, salian ti terang daptar anu pangsaéna anu anjeun tiasa mendakan sareng anu cocog sareng Linux (atanapi multiplatform), open source, sareng gratis ...

Daptar program percetakan 3D anu pangsaéna

Daptar sareng sababaraha program percetakan 3D anu pangsaéna anu anjeun tiasa mendakan nyaéta:

FreeCAD

FreeCAD

Mangrupikeun salah sahiji program anu paling kuat sareng anu dianggo dina komunitas parangkat lunak gratis. Éta gratis sareng sayogi pikeun sababaraha platform, kalebet Linux ogé. Éta mangrupikeun parangkat lunak anu kuat Desain CAD 3D, sareng kamungkinan tiasa nyetak sareng printer anjeun.

Unduh FreeCAD

SketchUp

sketsa

Program anu kawéntar, ogé pikeun sadaya jinis pangguna, ti para profesional dugi ka anu langkung pangalaman. Kalayan kamungkinan ngarancang na Modél 3D pikeun printer. Éta ngagaduhan versi anu mayar, sareng sayogi pikeun desktop sareng dina vérsi wéb na.

Unduh SketchUP

Nyederhanakeun3D

Simplify3D, program percetakan 3D pangsaéna

Ieu ditujukeun pikeun pangguna propésional anu peryogi Slicer pikeun nyiapkeun file format STL. Ieu Kuat pisan, sanaos lisénsi na rada mahal.

Unduh Simplifiy3D

sli3r

Program percetakan 3D Slic3r pangsaéna

Parangkat lunak éta leres-leres gratis, kalayan vérsi anu sayogi pikeun sababaraha platform, ogé pikeun Linux. Nyayogikeun lingkungan tina ngembangkeun profésional pikeun desain 3D anjeun, sanaos gumantung kana Slici Software.

Unduh Slic3r

Blénder

Blénder

Éta mangrupikeun salah sahiji proyék proyék sumber terbuka langkung kuat sareng profesional, sareng seueur pilihan pikeun desain sareng modél 3D. Éta gratis, éta sayogi pikeun sababaraha platform sapertos Linux, sareng éta ngamungkinkeun anjeun gaduh sajumlah alat anu teu aya tungtungna ...

Unduh Blender

MeshLab

Meshlab, program percetakan 3D pangsaéna

Pilihan séjén pikeun modél 3D sareng desain sareng percetakan XNUMXD. Sayogi pikeun sababaraha platform, kalebet Linux, Éta gratis sareng dibarengan ku kit parabot pisan profésional pikeun ngédit STLs.

Unduh MeshLab

Octo Print

octoprint

Parangkat lunak ieu mangrupikeun salah sahiji perangkat lunak percetakan 3D anu pangsaéna, ditujukeun pikeun profesional. Nanging, anjeun moal mayar lisénsi anu mahal, sabab gratis. Éta sayogi kanggo sababaraha platform, sapertos Linux. Sareng fungsina pikeun ngendalikeun printer 3D anjeun, sapertos ngamimitian, ngareureuhkeun, atanapi ngaganggu hiji cetak ...

Unduh OctoPrint

Ultimaker Cure

Cura

Éta mangrupikeun parangkat lunak pikeun pemula anu badé ngamimitian dina dunya percetakan 3D. Naon deui, nampi file STL pikeun jenis ieu printer 3D. Tangtosna, éta gratis gratis sareng sayogi pikeun sababaraha platform sapertos macOS, Windows sareng Linux. Salaku tambahan, éta ogé ngagaduhan vérsi perusahaan anu langkung seueur fungsina, tapi pikeun biaya.

Unduh Cure

123D Nyekel

Nyekel Autodesk 123D, program pikeun percetakan 3D

Mangrupikeun program percetakan 3D anu kawéntar Perusahaan Autodesk, sami anu dikembangkeun ku AutoCAD. Éta mangrupikeun parangkat lunak anu cukup menarik anu ngagaduhan ciri anu sami sareng anu sateuacanna, salian ti gratis. Tangtosna, éta henteu sayogi pikeun Linux, ngan ukur pikeun macOS sareng Windows, ogé pikeun alat sélulér Android.

Unduh 123D

3D Slash

3D slash, program percetakan 3D

Parangkat lunak sanés anu teu meri ka anu hébat, salian ti bébas sareng kamungkinan nyiptakeun modél 3D tina platform anu sanés, sapertos ti panganteur wéb pikeun modél tina alat naon waé.

Unduh 3D Slash

TinkerCAD

TinkerCAD, program percetakan 3D pangsaéna

Parangkat lunak sanésna ti autodesk kawasa. Sanaos sanés sumber terbuka, éta mangrupikeun parangkat lunak fungsional sareng populér pisan. Salaku tambahan, éta gratis sareng anu tiasa anjeun anggo dina sababaraha platform, bahkan Linux upami aplikasi wéb na dianggo.

Unduh TinkerCAD

3DTin

3DTin

Éta pisan anu sami sareng anu sateuacanna, kalayan kamungkinan modél dina 3D dina platform anu sanés, sabab éta dumasarkeun kana WebGL grapik API sareng éta dilaksanakeun dina panyuluhan anu tiasa anjeun pasang di Google Chrome. Tangtosna, éta gratis gratis.

Unduh 3DTin

ViewSTL

ViewSTL, program percetakan 3D pangsaéna

Éta sanés program modél, tapi éta ngamungkinkeun anjeun muka sareng ningali file STL. Éta bakal ngamungkinkeun anjeun gaduh anu saderhana Panempo desain 3D. Éta ogé basis wéb, janten anjeun tiasa unggah modél anjeun tina panyungsi wéb naon waé.

Unduh ViewSTL

Netfabb Dasar

Netfabb Autodesk

Éta mangrupikeun parangkat lunak anu idéal pikeun anu milari program percetakan 3D anu dirarancang khusus pikeun pangguna panengah. Sadayana peryogi pikeun nyiapkeun file STL sareng tiasa nyetak naon anu anjeun peryogikeun, ogé ngalereskeun, ngédit, sareng nganalisis Desainna. Tangtosna, éta gratis (sanaos parantos mayar versi) sareng éta sayogi pikeun Windows.

Unduh Netfabb Basic

Ngulang

Ngulang

Sarua pisan sareng anu sateuacanna, sareng ogé gumantung ka Slicer. Éta gratis sareng ogé sayogi pikeun Linux, Windows, sareng macOS dina hal ieu.

Unduh Repetier


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.