Prusa i3 MK3, printer anyar ti Josef Prusa

Prusa i3 MK3 kalayan ranjang manaskeun dipanaskeun

Upami urang nyarioskeun printer 3D gratis, pastina nami "Prusa" nembongan, nami anu aya hubunganana sareng anu nyiptakeunana, teu tiasa dibantah. Josef Prusa, anu nyiptakeun modél printer ieu, terus ngerjakeun printer Prusa, ngaluncurkeun ti jaman ka jaman, modél anyar printer 3D.

cikeneh Josef Prusa parantos nampilkeun modél Prusa i3 MK3, teu lami saatos peluncuran Prusa i3 MK2s. Sareng sanaos aya peluncuran anu caket sapertos kitu, printer Prusa énggal nampilkeun pamekaran penting anu pastina tiasa diadopsi ku seueur modél printer 3D anu sanés.

Prusa i3 MK3 henteu ngandung téknologi extruder énggal atanapi komunikasi nirkabel énggal, tapi éta ngajantenkeun parobihan dina nyetak bagian, sahingga tiasa nyimpulkeun kesan. Hal anu saé upami, contona, urang béak tina gulung bahan atanapi upami cetakna diteukteuk kusabab pareum listrik atanapi kaayaan darurat anu sanés.

Basis panas dipenterkeun, hal anu ngamungkinkeun pikeun ngagentos ranjang nalika nyetak atanapi langkungna dina cut cetak sabab nalika nyetak urang moal tiasa ngarobih ranjang panas. Modél anyar ieu ngagaduhan perangkat keras anu ngamungkinkeun microstepping 256 anu ngajantenkeun printer bakal jempé nalika nyetak sareng ogé langkung akurat tibatan model samemehna.

Prusa i3 MK3 printer ayeuna tiasa dipesen di Toko Resmi Josef Prusa. Waragad pikeun modél ieu sakitar 749 euro sareng badé dijual Nopémber payun. Sanaos urang kedah nyarios yén printer Prusa i3 mangrupikeun modél printer 3D anu paling gampang anu tiasa ditiru sahingga, urang gancang-gancang ngagaduhan modél aftermarket anu ngagaduhan fungsi anu sami atanapi bahkan anu sanés anu ningkatkeun kinerja sareng fungsina. Nyetak obyék. Bisi wae, di halaman wéb resmi Josef Prusa anjeun bakal mendakan inpormasi lengkep.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

Tes InggrisTés Catalankuis Spanyol