Dulang sekrup magnét: alat anu henteu dikenal sareng praktis

sekrup baki magnét

Pasti seueur anu henteu sadar pisan kana alat ieu, sabab éta kanyahoan seueur pisan. Nanging, éta tiasa ngabantosan anjeun pisan dina bengkel anjeun upami anjeun damel nganggo sekrup alit atanapi kacang. Kalayan ieu baki sekrup magnét anjeun moal kaleungitan aranjeunna, teras anjeun moal kedah kuciwa yén salah sahiji anu leungit nalika nyetél proyék anjeun.

Éta ilahar nalika damel sareng ieu potongan logam sakedik yén aranjeunna tungtungna leungit, tapi ku alat ieu anu bakal lirén kajadian, sareng anjeun fastons, ngirut, sareng sajabana, anjeun bakal teras-terasan ngagaduhan éta ...

Naon ari baki sekrup magnét?

dulang magnét

Una dulang magnét Pikeun sekrup éta baki, atanapi baki pasagi, anu biasana didamel tina stainless steel tahan korosi. Hatur nuhun kana magnet anu dilebetkeun kana dasar na, éta bakal ngajaga sadaya potongan (kacang, baut,…) sareng alat logam anu napel sahingga éta salawasna dimana anjeun meryogikeunana sareng teu aya anu leungit.

Salaku tambahan, aranjeunna biasana kalebet perlindungan tina karét dina dasar na, katuhu dimana magnet permanén, janten henteu gampang geser sareng nahan posisi. Janten anjeun tiasa nganggo dina sagala jinis permukaan, ti méja domestik, ka tempat kerja, garasi, jst.

Kumaha carana éta dipaké

Ngagunakeun jinis alat ieu saderhana pisan. Éta tiasa dianggo boh pikeun anu ngadamel sareng pikeun seueur aplikasi industri anu sanés, kalebet toko perbaikan peralatan komputer dimana seueur sekrup alit dianggo nalika ngabongkar sareng ngarakit tina tim. Anjeun kedah nempatkeun baki dina permukaan, sareng ngantepkeun kana sadaya potongan logam anu anjeun pikahoyong teu leungit.

Janten anjeun bakal ngagaduhanana sok katingali, sareng anjeun bakal nyegah aranjeunna tina murag tina ruang kerja anjeun atanapi musna. Hal anu penting pisan nalika ngeunaan potongan anu lami atanapi unik anu henteu didamel deui ...

Dimana mésér baki sekrup magnét

dulang magnét

Upami anjeun hoyong mésér a dulang magnét murah, anjeun tiasa ningali saran ieu:


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.