Theta, printer polar gratis

Theta Printer

Sanaos percetakan 3D masih tetep sareng teu nyebar, kamekaranana maju ku léngkah-léngkah raksasa, dina hiji sisi ékspansi naék unggal dinten teras dina kamekaran téknologi printer 3D ningkat. Dina aspék terakhir ieu, éta menonjol Theta, printer anu henteu nganggo koordinat tradisional tapi nganggo koordinat kutub sareng éta ogé ngagaduhan 4 extruders anu tiasa nyetak objék dugi ka 4 bahan anu béda.

Kumaha jalanna téa

Kantun ngenalkeun opat extruders sapertos kieu sanés ngan ukur nyéépkeun seueur kakuatan pikeun printer, tapi percetakan unggal bagian bakal kalem pisan. Ieu parantos direngsekeun berkat panggunaan koordinat kutub. Di hiji sisi, piring dimana «ranjang haneut»Gaduh gerakan, nyaéta anu katelah Theta koordinat (maka nami printer) sareng koordinat Sunda anu terwujud berkat panangan anu berayun. Jinis koordinat ieu ngajantenkeun percetakan langkung gancang kumargi sanés mung ukur extruders ngalih tapi ogé base percetakan.

Sakumaha harga printer Theta?

Hal anu saé pikeun ieu nyaéta proyék pikeun printer ieu dipiguraan proyék RepRap, proyék percetakan 3D gratis, atanapi naon anu sami, printer Theta tiasa didamel di bumi tanpa kedah mayar nanaon. Hurung wéb Dina proyék éta anjeun bakal mendakan henteu ngan firmware anu diperyogikeun pikeun ngajalankeunana, tapi ogé desain bagian-bagianna, daptar balanja, jsb…. Kami badé pituduh lengkep pikeun ngumpulkeun éta di bumi. Salaku tambahan, dina forum RepRap kami tiasa mendakan bagian-bagian anu dicetak pikeun printer ieu, janten kami henteu kedah gaduh printer 3D sateuacanna.

Tangtosna, biaya printer ieu moal ngagaduhan harga anu sami sareng printer 3D normal, kumargi Theta ngagaduhan 4 extruders sareng ieu bakal ngajantenkeun printerna lumayan mahal, nanging dugi ka ayeuna seueur printer hargana dugi ka 4 kali harga printer ayeuna. 3D, Naon halangan pikeun gaduh printer Theta?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.