Tim redaksi

Hardware Libre mangrupikeun proyék khusus pikeun nyebarkeun téknologi Open Hardware anyar. Seueur anu kawéntar salaku Arduino, Raspberry tapi anu sanés henteu ogé FPGAs. Kami kagabung kana jaringan blog tina Blog Blog anu aktip ti taun 2006.

Dina 2018 kami parantos janten Mitra Gratis salah sahiji kajadian Spanyol anu paling penting anu aya hubunganana sareng gerakan Free and Open, boh dina Hardware sareng Software

Tim éditor Hardware Libre diwangun ku sakumpulan Makers, ahli dina Hardware, éléktronika sareng téknologi. Upami anjeun ogé hoyong janten bagian tina tim, anjeun tiasa kirimkeun kami formulir ieu pikeun janten éditor.

Éditor

  • Isaac

    Téknik éléktronika sareng otomatisasi bumi, terang kana arsitéktur komputer anu jero sareng programna ti tingkat panghandapna, utamina dina sistem UNIX / Linux. Kuring ogé ngagaduhan pangaweruh program dina basa KOP pikeun PLCs, PBASIC sareng Arduino pikeun mikrokontroler, VHDL pikeun katerangan hardware, sareng C pikeun parangkat lunak. Sareng teras sareng karep dina pikiran kuring: diajar. Janten perangkat keras sareng perangkat lunak open source sampurna, ngamungkinkeun anjeun "ningali" seluk beluk proyék-proyék anu pikaresepeun ieu.

Tilas éditor

  • Juan Luis Arboledas

    Profesional IT resep pisan kana dunya robotika sareng perangkat keras sacara umum ti alit, hal anu nyababkeun kuring teu tenang ngeunaan téknologi pang anyarna atanapi nyobian sagala jinis papan sareng kerangka anu aya dina panangan abdi.

  • Joaquin Garcia Cobo

    Kami anu mikaresep komputer sareng khususna Hardware Gratis. Panganyarna dina sagala hal ngeunaan dunya anu hebat ieu, ti mana kuring resep bagikeun sagala hal anu kuring mendakan sareng diajar. Hardware Gratis mangrupikeun dunya anu pikabungaheun, kuring henteu ragu ngeunaan éta.

  • Toni de Frutos

    Gék kecanduan téknologi, wargames sareng gerakan pembuatna. Ngumpulkeun sareng ngabongkar sagala rupa perangkat keras mangrupikeun karep kuring, naon anu kuring nyéépkeun sadidinten, sareng anu paling kuring pelajari.

  • Pablinux

    Pecinta sacara praktis naon waé jinis téknologi sareng pangguna sadaya jinis sistem operasi, ogé jalma anu resep tinker kalayan sagala jinis alat éléktronik anu aya dina panangan kuring.