Tim redaksi

Hardware Libre mangrupikeun proyék khusus pikeun nyebarkeun téknologi Open Hardware anyar. Seueur anu kawéntar salaku Arduino, Raspberry tapi anu sanés henteu ogé FPGAs. Kami kagabung kana jaringan blog tina Blog Blog anu aktip ti taun 2006.

Dina 2018 kami parantos janten Mitra Gratis salah sahiji kajadian Spanyol anu paling penting anu aya hubunganana sareng gerakan Free and Open, boh dina Hardware sareng Software

Tim éditor Hardware Libre diwangun ku sakumpulan Makers, ahli dina Hardware, éléktronika sareng téknologi. Upami anjeun ogé hoyong janten bagian tina tim, anjeun tiasa kirimkeun kami formulir ieu pikeun janten éditor.

Éditor

    Tilas éditor

    • John Louis Groves

      Profesional IT resep pisan kana dunya robotika sareng perangkat keras sacara umum ti alit, hal anu nyababkeun kuring teu tenang ngeunaan téknologi pang anyarna atanapi nyobian sagala jinis papan sareng kerangka anu aya dina panangan abdi.

    • Joaquin Garcia Cobo

      Kami anu mikaresep komputer sareng khususna Hardware Gratis. Panganyarna dina sagala hal ngeunaan dunya anu hebat ieu, ti mana kuring resep bagikeun sagala hal anu kuring mendakan sareng diajar. Hardware Gratis mangrupikeun dunya anu pikabungaheun, kuring henteu ragu ngeunaan éta.

    • Tony tina Buah

      Gék kecanduan téknologi, wargames sareng gerakan pembuatna. Ngumpulkeun sareng ngabongkar sagala rupa perangkat keras mangrupikeun karep kuring, naon anu kuring nyéépkeun sadidinten, sareng anu paling kuring pelajari.

    • pablinux

      Pecinta sacara praktis naon waé jinis téknologi sareng pangguna sadaya jinis sistem operasi, ogé jalma anu resep tinker kalayan sagala jinis alat éléktronik anu aya dina panangan kuring.

    bool (leres)