ToyRep 3D salah sahiji printer 3D anu paling murah anu aya

Kaulinan Rep 3D

Ayeuna tujuan percetakan 3D nyaéta ngembangkeun 3D percetakan dina bidang énggal sareng ngajantenkeun printer 3D langkung mirah, sanaos aya anu kahontal, éta masih mahal pisan pikeun desktop. Nya, pangguna tina Proyék RepRap parantos ngumumkeun yén anjeunna parantos nyiptakeun printer anu hargana kirang ti 100 euro. Pangguna ieu disebat Hrib sareng printer na parantos namina éta salaku Kaulinan Rep 3D.

ToyRep 3D jalanna sami sareng printer sanés dina proyék RepRap, kajaba éta ngagunakeun bagian sareng komponenana anu langkung mirah anu ngajantenkeun ToyRep 3D langkung mirah, bahkan Hrib ngingetkeun yén di sababaraha nagara éta bahkan tiasa langkung mirah kumargi harga 100 euro kalebet mayar pajak sareng biaya tibatan di sababaraha nagara henteu dibayar. .

Salajengna, salah sahiji parobihan anu paling penting nyaéta panggunaan motor stepper 28BYJ-48, motor murah pisan pikeun sadaya anggaran sareng anu parantos kabuktosan masihan pungsi anu sami sareng motor stepper anu biasa dianggo.

ToyRep 3D tiasa langkung mirah gumantung kana pajak nagara

Anu diaku ku Hrib nyaéta éta ToyRep 3D henteu gaduh percetakan anu sami sareng printer 3D anu sanés kumargi nganggo unsur murah sanés sapertos hotend anu ngajantenkeun ditarikna henteu gancang sareng ku sabab éta kualitas langkung parah tibatan printer 3D sanésna, nanging éta kedah diaku yén kamajuanna pikaresepeun pisan sareng yén pikeun inohong anu tangtu dimana kualitasna henteu mangaruhan pisan, ToyRep 3D tiasa langkung saé.

Upami printer 3D ieu parantos ngajantenkeun cai sungut anjeun sapertos kuring, terang yén sadaya inpormasi ogé rencana sareng bahan tiasa dipendakan di Repository Thingiverse gratis janten saha waé tiasa ngawangun 3D ToyRep sorangan tanpa alesan artos.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.