Tresdpro R1, printer propésional ti Spanyol

Tresdpro R1

Dunya printer 3D parantos robih pisan dina sababaraha taun ka pengker. Kusabab téknologi éta kapendak sareng sumping kana méja kami, modél printer 3D anu aya biasana dugi ka tilu modél proprietary sareng sababaraha modél khusus tina proyék RepRap atanapi ogé dikenal salaku Clone Wars.

Kusabab kitu urang resep pisan modél printer 3D anyar sapertos produk Tresdpro, printer Tresdpro R1 printer profesional anu katingalina sapertos printer bumi.

The Tresdpro R1 mangrupikeun printer anu sadayana didamel di Spanyol, henteu musnah, perusahaan, Tresdpro, asalna ti Lucena (Córdoba). Éta kamungkinan printer 3D munggaran anu parantos didamel di Spanyol, upami urang teu maliré ka modél Clone Wars anu diwangun ku pangguna dina cara anu ampir artisan.

Ukuran tina Tresdpro R1 nyaéta 22 x 27 x 25 cm. ditutupan ku pigura logam sareng metakrilat éta henteu ngan ukur ngajaga panas sareng suhu tetep salami nyetak tapi ogé ngajagaan salaku panyalindungan pikeun pangguna sareng nyingkahan noise anu tiasa ngaganggu.

Tresdpro R1 bakal tiasa nyiptakeun bagian ku dua bahan tanpa lirén dina nyetak

Tresdpro R1 katingalina panginten janten akrab kusabab layar sentuh 5 inci anu dimodelkeun ku modél dina bagian tengah struktur kubik, tapi perangkat keras Tresdpro R1 henteu umum di antara printer 3D ogé. Tresdpro R1 ngagaduhan téknologi DEM, téknologi anu diwangun ku extruder bebas disegel ganda éta bakal ngamungkinkeun urang henteu ngan ukur pikeun masihan kesan anu langkung sampurna tapi ogé pikeun nyiptakeun potongan-potongan bahan sareng warna anu béda. Extruder ieu tiasa nganggo sababaraha bahan sabab ngaku dugi ka suhu 300 derajat.

Extruders printer Tresdpro R3 1D

Kandelna lapisan anu didamel ku extruder bakal bénten-bénten antara 0,3 mm sareng 1 mm, gumantung kana ukuran anu urang tandakeun ku parangkat lunak percetakan. Anu hartosna potongan-potongan anu diciptakeun salian ti gaduh finish anu saé pisan, tiasa mantap sareng stabil.

Dina aspék parangkat lunak, hal anu beuki aya dina printer 3D, Tresdpro R1 henteu pati jauh, gaduh perangkat lunak anu cukup modéren sareng anu diperbarui. Salian ti gaduh layar rampa, pangguna ogé tiasa kontrol 3D printer nganggo komputer atanapi smartphone. Sadaya hatur nuhun kana parangkat lunak dumasar kana Astrobox Desktop. Parangkat lunak anu dikelola ku dewan Hardware Gratis, Raspberry Pi 3 B +. Parangkat lunak Astrobox Desktop bakal ngijinkeun panggunaan telepon sélulér salaku alat sanés, salian ti komputer klasik atanapi laptop anu biasana biasana ngiringan alat ieu, ti mana ngadamel modél sareng nyetak langsung.

Raspberry Pi 3 B + nyaéta uteuk Tresdpro R1

Cloud and repositories wéb mangrupikeun bagian penting tina parangkat lunak ieu. Ieu mangrupikeun fitur énggal anu beuki populer di pasar printer 3D sareng anu sababaraha printer nawiskeun ka pangguna na. Fitur ieu ngamungkinkeun percetakan 3D langsung tina Repository publik atanapi Repository wéb. Henteu kedah pikeun pakakas éksternal, ngan ukur ku layar toél printer nyalira ti saprak éta Astrobox nawiskeun kamungkinan pikeun ngahubung sareng Repository populér sapertos Thingiverse. Komunikasi wifi sareng ngalangkungan USB drive ogé aya dina printer 3D ieu, ciri anu parantos janten fungsi dasar sareng seueur printer anu tiasa urang anggo di pasar parantos aya sababaraha bulan.

Printer Tresdpro R1 sayogi ti anjeun website resmi. Harga Tresdpro R1 nyaéta 2.499 euro, harga tinggi nalika anjeun nganggap printer anu urang tiasa ngawangun nyalira, tapi lumayan lumayan pikeun modél printer 3D anu propésional. Sanaos éta ogé harga anu ngagaduhan printer 3D bumi anu munggaran, janten upami urang leres-leres nganggo téknologi ieu, hargana tiasa lumayan lumayan.

Kuring pribadi yakin éta printer Tresdpro R1 nawiskeun kamungkinan gaduh solusi propésional di dunya domestik sanaos urang kedah nyarios yén modél percetakan sapertos kitu kanggo pangguna anu nuntut sareng tetep dina dunya percetakan 3D


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

Tes InggrisTés Catalankuis Spanyol