Urang nganalisis filamén FFFworld: Fléksibel, PETG, ABS, Metal sareng PLA

Filamén FFFworld: fléksibel, PETG, ABS, Logam sareng PLA
Dinten ieu kami masihan anjeun anu jembar tingalian tina rupa-rupa rupa-rupa filamén ti perusahaan FFFWORLD. Pabrikan Alavés ieu parantos ngadamel sareng ngembangkeun filamén tina bahan anu béda sareng ciri téknis ti saprak 2003 pikeun pasar anu langkung rame.

Dina kasempetan ieu hayu urang coba filamén FFFworld: Fléksibel, PETG, ABS, Logam sareng PLA. Sadayana mangrupikeun filamen anu béda pisan sareng anu sanés anu bakal nempatkeun kaahlian urang sareng printer kana tés pikeun ngahontal hasil anu pangsaéna.
Ngamangpaatkeun éta anu nembé kami nganalisis printer Legio de Leon 3D, kami parantos nganggo alat-alat éta pikeun marios ieu. Ku ngahijikeun ranjang dipanaskeun sareng extruder "allinmetal", éta mangrupikeun pilihan anu saé pikeun nyingkahan masalah sareng salah sahiji filamén. Salaku nyetak perangkat lunak kami parantos nganggo Repetier Host.

La halaman wéb pabrikan ngabogaan a desain beresih jeung intuitif sareng gampang pikeun nganapigasi pikeun mendakan filamén khusus. Dina kaca anu sami pikeun unggal matéri, pabrikan rinci ngeunaan ciri téknis sapertos résistansi dampak atanapi manteng maksimum.

Salaku tambahan, pabrikna ngagaduhan ideu anu hadé pikeun nyayogikeun para nasabah dina bagian khusus halaman wéb anjeun  nu profil print tina CURA, SLIC3R sareng SIMPLIFY3D tina sadaya filamen na, ogé a seprénis.

Sababaraha bahan ogé ngagaduhan éksténsif pituduh percetakan dina aranjeunna didaptarkeun antara séjén masalah umum sapertos perang atanapi retakan sareng aranjeunna benten tip percetakan. Titik positip anu sanés pikeun pabrikan pikeun ngémutan kasusah anu aya di dunya pabrikan pikeun anu mimiti aya.

Ngabongkar filamén FFFworld: fléksibel, PETG, ABS, Metal sareng PLA

Ngabongkar filamén FFFworld: fléksibel, PETG, ABS, Metal sareng PLA

Pabrikan merhatoskeun khusus pikeun nganteurkeun matéri ka konsuménna. Sadayana coil aranjeunna ngancik dina diri vakum dipak barengan sacque desiccant sachet sareng ogé a kantong pos pikeun nyimpen filamén dina kaayaan optimal bari henteu digunakeun supados henteu nyerep Uap. Gulungan dikirimkeun dina jero a kotak karton kandel Éta bakal nyerep pangaruh naon waé anu ditampi salami transportasi.

Filamén ABSTECH

Filem ABSTECH anu disayogikeun warnana bodas sareng ngajaga nada homogén sareng kacaangan sapanjang nyetak. abdi terang nyitak sampurna dina 230º C, suhu dina kisaran anu disarankeun ku pabrik. Salami dianggo na urang parantos perhatoskeun éta henteu bau teu pikaresepeun, anu kajantenan ABS tina pabrik anu sanés. Teu aya cetakan anu urang ngadamel potongan-potonganna pisah kusabab masalah perang sanaos kanyataan yén urang ngan ukur nempatkeun ranjang dipanaskeun dina 50º C tibatan 100 dianjurkeun ku pabrik.

Filamén filamétal

FILOMETAL

Ieu tanpa ragu filamén anu parantos masihan kami perang paling salami tés. Ngabogaan konsistén lemes ti PLA sareng ieu tiasa nyababkeun hésé narik kana extruder. Ogé ngagaduhan gampang dilebur teuing sareng macét dina nozel sanaos nganggo suhu handap, sakitar 190º C. Sanaos sadayana, kami parantos tiasa nyetak potongan-potongan anu dipidangkeun dina poto tanpa nganggo struktur pangrojong. Pantes diperjuangkeun bari sareng filamén ieu, nalika urang tungtungna nyetak urang bakal ngareuwaskeun pantulan endah anu diala dina bagian dicitak kalayan ngan hiji 10% muatan partikel logam.

Filamén PLATECH

PLA mangrupikeun filamén anu urang sadayana raoseun nyetak, éta ampir henteu kantos ngalaman masalah perang, biasana henteu tersumbat dina extruder. Kusabab kitu urang hoyong nyobian kana uji coba ku nyetak permukaan datar ageung jeung objék dicitak kalayan a resolusi luhur pisan (50 mikron). Kumaha waé ogé filaménna parantos dilakukeun kalayan hadé. Kami henteu kedah nganggo ranjang manaskeun pikeun kéngingkeun anu hadé sidik ogé taat kana basa sareng ku lapisan anu saé pisan ngagabung. Sampel anu dikirim mangrupikeun salah sahiji warna héjo "apel haseum", nada anu urang resep pisan.

Filamén FLEXISMART

Filamén fléksibel tina pabrik ieu khususna pikaresepeun. Ngajaga parameter élastisitas sami sareng filamén fléksibel sanés di pasar tapi kacida gampang dicitak ku éta. Kalayan suhu panggunaan lingkungan anu disarankeun 200º CKami ngagaduhan filamén anu taat kana dasar percetakan kalayan kakuatan anu cukup supados henteu lepas nalika nyetak, tapi upami éta réngsé gampang pikeun miceun obyék tina printer. Filaménna ogé hal anu langkung sesah dibandingkeun filamén anu fleksibel sanés anu parantos kami uji, kalayan sakedik detail ieu ngajantenkeun percetakan langkung gampil Pabrikan ngatur pikeun ningkatkeun jumlah ékstrimér tina konstruksi anu bénten-bénten anu bakal tiasa ngalaksanakeun traksi anu diperyogikeun pikeun ngagunakeunana tanpa dibengkokkeun atanapi macét.

Sanaos bahan uji anu parantos kami tampi nganggo coil kalayan liang pusat anu alit pisan, kami parantos ngverifikasi dina halaman wéb pabrikan yén ayeuna bahan na parantos dikirimkeun nganggo coil kalayan dimensi anu langkung standar.

Filamén PETGTECH

Ieu mangrupikeun filamen anu sanés anu sering hésé dicetak. Bahan ieu mangrupikeun mimpi pabrikan dugi ka aranjeunna ngagantung, rawan ngalir teuing, butuh waktos anu lami pikeun niiskeun, kabutuhan hawa anu luhur pisan percetakan (bisi urang 250ºC), sacara umum gampang pikeun bagian anu hadé tina objék anu dicetak pikeun tungtungna dina bola sareng dipasang dina alat ékstrim nalika ngalir. Filamén FFFworld siga urang kualitas hadé ku warna beureum sengit .

Kacindekan akhir dina filamén FFFworld: fléksibel, PETG, ABS, Metal sareng PLA

Masing-masing filamén anu dianalisis ngagaduhan langkung ti nohonan harepan urang. Sareng sadaya bantosan anu didamel ku pabrik, urang bakal aya sababaraha masalah anu aya sareng bagian urang sareng urang sadayana bakal terang kumaha ngungkulanana.

Nalika kuring muka bungkus sareng mendakan anjeun sagalana sampurna dijaga komo sakarung leutik kacang jelly anjeun sadar yén FFFWORLD merhatoskeun pisan pikeun ngurus sadaya detil na. Anjeun gaduh perasaan anu sami sepanjang waktos nalika nganggo produkna. Ti kaasup kantong zip-lock pikeun neundeun bahan-bahanna, bahan na ku nyalira coil y daun henteu résidu nalika muter dina nangtung.

Detil anu penting pisan nyaéta kumaha filamén dina tatu dina coil, éta henteu ngan ukur ngalaksanakeun fungsi éstétika tapi ogé mastikeun unrolling tina bahan kontinyu tanpa knots anu tiasa kompromi kesan urang.

Pabrikanna ngagaduhan katalog anu lengkep urang sono filamén anu nyaruakeun kai sareng filamén aheng anu sanés anu urang tiasa mendakan dina mérek séjén. Kami arepkeun yén pabrikan bakal laun ngagedékeun katalog na supados tiasa nyayogikeun pancen sadaya kabutuhan pelanggan.

Naha anjeun resep analisis ieu? Naha anjeun sono kana bukti tambahan? Dupi anjeun kersa urang teraskeun nganalisis filamén anu béda dina pasaran? Sababaraha mérek khusus? Kami bakal merhatoskeun koméntar anu anjeun tinggalkeun dina tulisan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

Tes InggrisTés Catalankuis Spanyol