Zhuai CTC Ngenalkeun Printer 3D Mimiti, CNC Cutter sareng Mesin Pengilingan

p4

Ti Cina, khususna ti perusahaan Zhuai CTC, kami nampi siaran pers ngumumkeun peluncuran printer multifungsi anu munggaran dimana, dina sistem anu sami, a Jenis printer 3D FFF extruder dual, mesin panggilingan CNC komo marker laser. Ngaran anu dipilih pikeun prototipe anyar ieu anu bakal pencét pasar langkung gancang tibatan anu anjeun bayangkeun nyaéta «Formaker".

Salaku jéntré, ngawartosan anjeun yén kanggo waktos ieu printer anyar ieu bakal milari pembiayaan ngalangkungan platform crowdfunding anu terkenal Kickstarter dina kampanye anu bakal lami 30 dinten sareng anu janten kasuksesan anu hébat, diantara anu sanésna, kanyataan yén hiji unit ditawarkeun ka anu resep pikeun harga anu saderhana $ 1.000, harga ogé handap tina naon anu anjeun tiasa mésér printer anu ngagaduhan fungsi anu sami dina pasaran ayeuna.

Sapertos anu logis sateuacan harga sapertos kitu, rumor parantos mimiti didéngé ngeunaan kumaha perusahaan bahkan bakal ngajual printer di handap biaya atanapi bahkan tanpa margin laba samentawis sumber sanés nyatakeun yén turunna sareng dévaluasi yuan tiasa janten panyabab utama ieu harga. Salaku jéntré, pilihan tina ngan ukur kéngingkeun printer 3D dina harga $ 700 jeung asesoris séjén tiasa dipésér nyalira.

Henteu diragukeun, urang nyanghareupan kasempetan unik pikeun kéngingkeun printer 3D kalayan harga anu langkung pikaresepeun, langkung-langkung upami urang ngémutan yén perusahaan henteu netepkeun watesan kana pesenan, anu dina gilirannana, tiasa nyababkeun longsoran pikeun sabagian konsumén éta bisa ngakibatkeun reureuh dina pangiriman. Unggal klien ngagaduhan pilihan pikeun ngarengsekeun atanapi henteu fungsionalitas printer ku nambihan cutter CNC sareng mesin panggilingan.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.