Google Mitra karo Raspberry Pi kanggo Bukak Asisten Virtual

Google VoiceKit lan Raspberry Pi.

Akeh wong sing wis duwe piranti cerdas ing omah sing ngontrol piranti liyane ing omah. Spice Amazon Echo utawa Google Home nanging dipersonalisasi. Wong liya milih tuku piranti kasebut saka Amazon utawa Google. Nanging saiki ana kemungkinan liyane, kemungkinan legal, dioptimalkan lan gratis.

Google gabung karo Raspberry Pi kanggo nggawe proyek Hardware Gratis. Dadi, dheweke nggawe asisten virtual omah sing bisa dibangun dhewe, nanging bakal duwe teknologi Google lan Raspberry Pi.

Asisten virtual iki wis dijuluki VoiceKit utawa paling ora kaya iki diarani web ing endi kita bakal nemokake kabeh informasi piranti. Piranti kasebut kanthi penasaran bisa dituku liwat edisi paling anyar The MagPi.

VoiceKit minangka asisten virtual gratis pisanan sing digawe bebarengan karo Google lan Raspberry Pi

Majalah iki digawe dening Raspberry Pi Foundation lan ing edisi pungkasan kit konstruksi kanggo asisten virtual iki dipasang, sing kalebu komponen kayata papan Pi Zero W, speaker, lsp. Uga pangguna sampeyan bakal bisa nggunakake piranti lunak Google kanggo duwe asisten virtual sing fungsional lan tanpa masalah.

Saiki, liwat majalah, mung siji cara kanggo entuk kit asisten virtual iki. Nanging iki minangka kedadeyan sing wis kedadeyan karo dewan Pi Zero lan pirang-pirang wulan mengko kita wiwit nemokake ing toko Hardware Libre. Saliyane, Google wis negesake Asisten kit virtual iki ora bakal dadi siji-sijine sing diluncurake kanthi kolaborasi karo Raspberry Pi. Kepentingan ing dewan kasebut asli lan dheweke bakal terus ngluncurake proyek resmi nganggo piranti lunak Google lan hardware Raspberry Pi.

Kasunyatane yaiku MagPi pancen angel banget tekan kios Spanyol, nanging uga bener yen duwe Piranti Lunak Gratis lan Piranti Lunak Gratis, Kita bisa nggawe asisten virtual iki dhewe Tanpa ana masalah, ya, kita kudu trampil amarga kudu luwih dhisik nggawe kit kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Daniel boom ngandika

    Semono uga nalika mbukak Android fungsional kanggo raspberry pi.

  2.   Salvador ngandika

    Aku nyaranake gabung karo raspberry karo Lion 2. Coding kasebut luwih apik lan minangka asil sing apik banget kanggo cetakan 3D