Odroid Go: kit kanggo nggawe konsol game portabel sampeyan dhewe

Odroid Go

El Produsen HardKernel, pesaing langsung saka Raspberry Pi y Arduino, Kanthi alternatif dhewe kanggo SBC asli lan Papan pembangunan, wis ngageti kanggo taun karo solusi sing bisa ngisi longkangan kiwa dening loro gedhe. Kajaba iku, dheweke uga wis ngrancang lan dipasarake sawetara solusi sing praktis banget kanggo jagad DIY sing disenengi para produsen, kayata Odroid GO.

Iki kit kanggo mbangun konsol portabel mirah lan karo layar gedhe, otonomi apik, lan analog kelet lan tombol kanggo game. Supaya sampeyan bisa seneng akeh judhul retro, nggunakake emulator.

Apa Odroid Go?

Odroid Go Super

Odroid Go minangka konsol portabel modern, kayata sawetara kayata Sony PSP, utawa Valve's Steam Deck. Nanging ana liyane apa karo nyenengake lawas tinimbang karo saiki, awit iku wis dirancang kanggo nggunakake emulators lan mbukak video game retro favorit.

Konsol iki ora dirakit, nanging HardKernel nawakake ing wangun kit, supaya sampeyan bisa kanthi gampang mbangun dhewe. Soko sing bakal disenengi wong sing paling praktis ing omah, lan bakal mbantu dheweke luwih ngerti babagan cara kerja piranti iki. Lan, kaya biasane ing proyek kasebut, uga duwe pin sing bisa digunakake kanggo apa wae sing dikarepake, kanggo nambah gadget lan program kanthi fungsi tartamtu. Mulane, iku bisa hackable.

Versi Odroid Go lan Fitur Teknis

Ing jero Odroid Go ana rong versi sing bisa dipilih dadi rong varian. Ing kemungkinan kasedhiya lan ciri technical sing Padha:

  • Odroid Go Advance Black Edition: Iki minangka versi paling tuwa saka HardKernel, lan sing wis ora digunakake. Regane $59.
    • Aurora ireng:
      • SoC: RockChip RK3326 kanthi quad core ARM Cortex-A35 1.3GHz 64-bit lan GPU Mali-G31 Dvalin-
      • Memori RAM: 1GB (DDR3L ing 786Mhz, lan 32 Bit ambane bus)
      • Panyimpenan: Jinis lampu kilat SPI (16 MB kanggo Boot) lan slot kertu microSD karo dhukungan UHS-1 kanggo kapasitas dhuwur, panyimpenan akses cepet kanggo tuan rumah sistem operasi, emulator, lan game.
      • Layar: 3.5 inci lan resolusi 320×480, kanthi panel LCD TFT (ILI9488, antarmuka MIPI)
      • Audio: karo Jack kuping lan dibangun ing 0.5W speaker mono.
      • Baterei: 3.7V 3000 mAh Li-Po tahan nganti 9 jam non-stop game. Ngisi daya kira-kira 2.5 nganti 3 jam yen mati, lan 4 nganti 5 jam yen sampeyan duwe Odroid Go on.
      • Adaptor daya: 5V DC Jack, lan konektor USB-C, karo kabel klebu ing paket.
      • IS: karo USB 2.0 Host, 10-pin jinis I2C, GPI, lan IRQ ing 3.3V.
      • tombol input: F1, F2, F3, F4, F5, F6, A, B, X, Y, arah pad, lan loro soulders ing sisih kiwa lan loro ing sisih tengen, uga kelet analog.
      • Konektivitas: WiFi ing 2.4 Ghz jinis IEEE 802.11b/g/n (modul ESP-WROOM-S2).
      • Ukuran lan bobot: 155x72x20 mm lan 180 bunch.
    • Putih Cetha:
      • Versi karo casing transparan.
      • * Karakteristik teknis sing padha karo Aurora Black.
  • Odroid Go Super: iku versi paling modern, lan isih for sale. Luwih larang tinimbang sing sadurunge, amarga rega wiwitan yaiku $ 80 saben unit, kanthi diskon yen sampeyan tuku kanthi jumlah akeh. Iki dipasarake wiwit pungkasan taun 2021.
    • Kelabu Gray:
      • SoC: RockChip RK3326 karo 4 inti CPU ARM Cortex-A35 ing 1.3Ghz 64-dicokot lan Mali-G31 MP2 GPU.
      • Memori RAM: 1GB jinis DDR3L ing 768Mhz karo bandwidth bis 32-dicokot.
      • Panyimpenan: SPI lampu kilat karo 16 MB kanggo boot, lan UHS-1 slot microSD kompatibel kanggo nggunakake kacepetan dhuwur, kertu multi-manggung. Ing kana sampeyan bisa nginstal sistem operasi, emulator lan game sing dikarepake.
      • Layar: Panel LCD TFT 5 inci, kanthi resolusi 854×480 px. Kanthi amba ndeleng amba lan antarmuka MIDI-DSI.
      • Audio: stereo karo jack headphone lan speaker mono terpadu saka daya 0.5W lan 8Ω.
      • Baterei: 3.7V Li-Po, kanthi kapasitas 4000 mAh kanggo otonomi gedhe nganti 10 jam muter tanpa gangguan. Perlu 3.4-4 jam kanggo ngisi daya yen Odroid Go mati, ngisi daya nalika urip bisa njupuk 4.5-5.5 jam.
      • Adaptor de alimentación: Jack 5v DC, sambungan USB-C karo kabel klebu ing paket. Arus maksimum sing ditampa yaiku 1.5A.
      • IS: Nduwe port Host USB 2.0, lan 10 pin I2C, GPIO, lan IRQ ing 3.3v.
      • Kancing-kancing: F1, F2, F3, F4, F5, F6, A, B, X, Y input, pad arah, 2x Pundhak kiwa lan tengen, lan loro teken analog.
      • Conectividad: adaptor Wi-Fi USB opsional
      • OS: Ubuntu 18.04 kanggo 20.04 karo Linux kernel 4.4 kanggo AArch64.
      • Emulator: stasiun karo ngarep-mburi dipunéwahi karo Libretro.
      • grafis API: Dicepetake dening OpenGL-ES DRM-FB.
      • Ukuran lan bobot: 204x86x25 mm lan 280 gram.
    • Putih Cetha:
      • A versi karo casing cetha.
      • * Karakteristik teknis sing padha karo Dim Grey.

Where tuku Odroid Go

Sayange, console Portabel Odroid Go Advance ora diterusake, lan wis metu saka Simpenan ing akeh toko, supaya iku bakal angel kanggo sampeyan nemokake anyar nang endi wae. Sing isih kasedhiya yaiku Odroid Go Super, ing situs resmi HardKernel. Nanging sing bisa ditindakake yaiku milih alternatif liyane yen sampeyan seneng, sanajan sampeyan wis duwe Raspberry Pi, sampeyan bisa tuku kit kanggo ngowahi dadi konsol game retro portabel. karo kit Amazon iki.

Wiki Usage Odroid Go – Kene pandhuan wiwitan


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

Tes inggrisTes Katalankuis Spanyol