Apa printer 3D tuku kanggo ngarep

apa printer 3d tuku

Sadurunge kita nuduhake sawetara rekomendasi babagan printer murah, nanging… kepiye yen sampeyan nggoleki sing luwih apik? Dadi, ing artikel liyane iki, sampeyan bakal bisa ndeleng sawetara model paling apik sing bisa sampeyan gunakake ing omah. supaya sampeyan bakal ngerti apa printer 3d tuku kanggo panggunaan pribadi lan kabeh ciri.

Iku model sing bisa praktis saka amatir sing pengin nyoba, kanggo produsen lan penggemar DIY sing kudu nggawe kabeh sing perlu kanggo proyek, lan malah freelancer sing pengin bisa saka ngarep sade perhiasan dicithak, utawa item pribadi liyane.

Top 10 printer 3D

Ing kene sampeyan duwe sawetara ndadekake lan model sing disaranake kanggo panggunaan pribadi, lan bakal dadi bantuan gedhe yen sampeyan ora ngerti printer 3D sing arep dituku lan sampeyan milih salah siji saka model iki, sampeyan ora bakal Getun:

Kreativitas Ender 3 S1

Printer 3D jinis FDM iki minangka mesin sing spektakuler, karo layar tutul gedhe, sumbu Z dual kanthi tliti dhuwur lan rampung lancar, bisu, nduweni leveling bed otomatis, bahan berkualitas tinggi, sistem pemulihan mundhut energi lan sensor filamen.

Kanggo aspek sing luwih teknis, printer iki ngidini sampeyan nggawe potongan 22x22x27 cm, kanthi filamen. PLA, TPU, PET-G lan ABS. Ketebalan lapisan kisaran saka 0.05 nganti 0.35 mm, kanthi kecepatan nyetak maksimal 150 mm/s, muncung 0.4 mm, presisi cetak dhuwur ±0.1mm, Extruder jinis Sprite (langsung), USB C lan port kertu SD kanggo printing langsung. Babagan kompatibilitas, iki nampa format STL, OBJ, AMF, lan piranti lunak ngiris Creality Slicer, Cura, Repetier lan Simplify 3D.

ANYCUBIC Vyper

Vyper 3D uga kalebu printer 3D paling apik sing bisa sampeyan tuku. Nerangake banget uga dilengkapi ing syarat-syarat teknologi, karo fungsi leveling otomatis, motherboard 32-dicokot bisu, sistem panas cepet lan tepat, driver motor TMC2209, paten sistem pindho gear kanggo dipakani, modul paten kanggo nambah tliti ing sumbu Z, etc.

Printer kanthi kualitas apik ing kabeh cara lan kanthi ciri teknis sing menarik. Minangka kompatibilitas kanggo filaments saka PLA, ABS, PET-G, TPU lan kayu. Nduwe sistem printing FDM, layar tutul warna kanthi antarmuka pangguna sing gampang, volume mbangun 24.5 × 24.5 × 26 cm, akurasi posisi X / Y 0.0125 mm lan 0.002 mm kanggo Z, 0.4 mm nozzle, kacepetan printing nganti 180 mm/s, lsp.

MakerBot Replicator +

gampang lan apik tenan minangka kualifikasi sing bisa njlèntrèhaké printer 3D iki. Konektivitas stands metu, awit iku nampa sambungan USB, WiFi lan kabel Ethernet (RJ-45). Uga ngidini remot kontrol liwat app seluler, lan nggabungake LCD layar tutul banget intuisi.

Printer FDM kanthi nozzle 0.4mm, 1.75mm filamen PLA, kekandelan lapisan 0.1-0.3 mm, volume cetak maksimal 29.5 × 19.5 × 16.5 mm, kacepetan cetak apik, kompatibilitas OBJ lan STL, dhukungan kanggo macOS, lan Windows.

Kreatif Nggawe 6

Printer 3D iki minangka salah sawijining sing paling cepet lan kanthi presisi sing paling apik. Kanthi struktur inti-XY anyar ngidini printing nganti 150mm / s karo kualitas apik Babagan Rampung. Kamar konstruksi kasebut kalebu jinis semi-tutup, lan nampa bahan filamen 1.75 mm kayata PLA, ABS, TPU, lan liya-liyane. Kanggo gangguan, kontrol gerakan TMC Jerman wis digunakake sing nggawe bisu, ing ngisor 50 dB.

Nduwe layar tutul 4.3″, teknologi modeling FDM, kemampuan kanggo nyithak bagean kanthi volume nganti 25x25x40 cm, slot kertu SD, resolusi ± 0.1mm, kompatibilitas karo format file STL, 3MF, AMF, OBJ lan GCode, saliyane didhukung ing sistem operasi kayata macOS, Windows lan Linux.

Photonics Mono X X

ANYCUBIC Photon Mono X iku salah siji saka Printer Resin 3D Paling Dipengini lan Terkenal, lan ora kanggo kurang. Kualitas lan kacepetan cetak (1-2 detik saben lapisan) katon ing ndhuwur akeh filamen. Iki nggunakake sistem perawatan UV kanthi teknologi SLA, kanthi layar LCD monokrom 4K. Uga bisa disambungake liwat WiFi kanggo printing jaringan, lan bisa kontrol dening app Anycubic.

Kanthi a Volume cetak 19.2x12x25 cm, Dual Z Axis kanggo stabilitas sing luwih apik, UL, CE, lan ETL Listed, Print Cover kanggo keamanan tambahan, Desain lan konstruksi kualitas.

Dremel 3D45

Iki minangka salah sawijining printer 3D jinis FDM sing paling apik. Printer filamen 1.75mm sing nampa bahan kayata PLA, nilon, ABS Eco, PET-G, lsp. Nampilake layar tutul LCD warna kanthi antarmuka sing gampang banget, konektivitas WiFi, lan dhukungan kanggo format file G-code, OBJ, lan STL. Uga nggabungake RFID kanggo ndeteksi jinis filamen sing wis dipasang lan kanthi otomatis nyetel, supaya sampeyan ora perlu.

Volume printing 25.5 × 15.5 × 17 cm, kualitas apik rampung, kacepetan printing apik, konektor USB, kabel jaringan klebu, filamen free, mandrel kanggo ngresiki sirah, kabin ditutup, lan kamera HD terpadu kanggo ngawasi saka ngendi wae utawa kanggo ngrekam kesan sampeyan.

Ultimatemaker S5

Brand Ultimaker uga ditempelake ing sawetara saka printer 3D paling tau digawe, lan S5 ora kurang. Printer kompak sing bisa digunakake kanggo loro profesional sing kerja saka omah, kayata digunakake ing SMB. Printer sing gampang digunakake, gampang diatur, ekstrusi ganda, lan dipercaya banget.

Nduwe volume cetak gedhe 33x24x30 cm, leveling otomatis, kompatibel karo 200 macem-macem bahan (uga logam lan komposit), layar tutul, sensor aliran filamen, lan teknologi printing FFF.

CreateBot DX Plus

Printer 3D liyane sing apik kanggo nggunakake profesional, kanggo sing pengin manufaktur telework saka omah. Model extruder dual gaya Bowden, kanthi konstruksi kualitas, kompatibilitas karo PLA, ABS, HIPS, filamen PVA larut, lsp. Kajaba iku, iku banget efisien energi, supaya sampeyan bisa ngirit ing tagihan listrik.

Iku kalebu keyboard multifungsi, gampang kanggo ngatur, kertu SD, printing 3D ngaso lan resume sistem, gear motor kanggo gawé torsi liyane, sistem sing njamin dipakani filamen, teknologi FDM, Volume cetak 30x25x52 cm, kacepetan nganti 120mm/s, muncung 0.4mm, filamen 1.75mm, tekan suhu nganti 350ºC ing extruder lan 120ºC ing amben, kompatibel karo CreatWare, Nyederhanakake 3D, Cura, Slice3r, lan liya-liyane, uga format STL, OBJ lan AMF.

Panemu FlashForge

Ora ana bobot abot liyane sing ilang saka dhaptar printer 3D sing paling apik, kayata FlashForge. Model Inventor nduweni ruang cetak sing ditutup, kanthi extruder ganda, presisi dhuwur 2.5 mikron, lan bisa nyukupi malah panjaluk profesional.

Gunakake siji Teknologi FFF, kanthi nozzle 0.4 mm lan filamen 1.75 mm. Babagan volume model, bisa nggawe potongan nganti 23x15x16 cm. Wis dirancang kanthi linuwih lan kuwat, lan wis dilengkapi piranti lunak lan perangkat kukuh FlashPrint. Nduwe konektivitas WiFi, nganggo kabel USB lan uga nampa printing saka kertu SD, lan kompatibel karo Windows, macOS, lan Linux.

Prusa i3 MK3S+

Prusa i3

Prusa ora bisa ilang saka dhaptar printer 3D sing paling apik. Salah sawijining merek sing paling disenengi ing industri kasebut, kanthi pilihan kanggo tuku sing dipasang utawa kit sing dipasang. Mesthi, unit kualitas dhuwur banget, kanthi probe SuperPinda, bantalan Mitsumi, lan suku cadang. Kualitas dhuwur kanggo mesthekake dipercaya lan awet.

Kajaba iku, dilengkapi sistem pemulihan cetak supaya cetakan sing wis digarap nganti pirang-pirang jam ora rusak, hardware lan firmware open source, kanthi komunitas gedhe supaya ora ninggalake sampeyan dhewe, kompatibilitas karo akeh filamen lan bahan (PLA, ABS, PET-G, ASA, Polikarbonat, Polipropilena, Nylon, Flex,...), muncung 0.4mm , filamen 1.75mm, kacepetan 200+ mm / s, kekandelan lapisan antarane 0.05 lan 0.35 mm, lan volume print nganti 25x21x21 cm.

Tuku Prusa

Pandhuan tuku

Yen sampeyan duwe mamang antarane sawetara model sing wis dianjurake kene lan sampeyan ora ngerti kang tuku printer 3D, sing paling apik yaiku pindhah menyang guide kita ing ngendi kita nerangake kanthi rinci kabeh sing kudu digatekake supaya bisa milih sing paling cocog kanggo kasus tartamtu.

informasi luwih lengkap


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

Tes inggrisTes Katalankuis Spanyol