Baki sekrup magnetik: instrumen sing ora dingerteni lan praktis

sekrup tray magnetik

Mesthi akeh sing ora ngerti babagan instrumen iki, amarga iku akeh sing ora dingerteni. Nanging, bisa mbantu sampeyan akeh ing bengkel yen nggarap sekrup utawa kacang cilik. Kanthi iki nampan sekrup magnetik sampeyan ora bakal bakal kelangan, banjur sampeyan ora bakal kudu getun yen ana sing ilang nalika nyiyapake proyek.

Umume nalika nggarap iki potongan logam dadi cilik sing pungkasane ilang, nanging nganggo instrumen iki sing bakal mandheg, lan sampeyan faston, ngawut-awut, lsp, sampeyan bakal tetep kasedhiya ing ...

Apa sing diarani tray sekrup magnetik?

nampan magnetik

Una nampan magnetik Kanggo sekrup kasebut minangka tray bunder utawa kothak, sing biasane digawe saka stainless steel tahan korosi. Thanks kanggo magnet sing dilebokake ing pangkalane, kabeh alat kasebut bakal dipasang (perkakas, baut,…) lan alat-alat logam supaya mesthi ana ing papan sing sampeyan butuhake lan ora ana sing ilang.

Kajaba iku, biasane kalebu perlindungan karet ing dhasar, ing endi magnet permanen, mula ora gampang geser lan nyekel posisi. Supaya sampeyan bisa nggunakake ing kabeh jinis permukaan, saka meja domestik, menyang meja kerja, garasi, lsp.

Kepiye carane digunakake

Nggunakake jinis alat iki gampang banget. Bisa digunakake kanggo produsen lan kanggo aplikasi industri liyane, kalebu toko perbaikan peralatan komputer ing endi akeh sekrup cilik sing digunakake dibongkar lan dirakit saka tim. Sampeyan mung kudu nyelehake nampan ing permukaan, lan lebokake ing kabeh potongan logam sing pengin ora ilang.

Dadi sampeyan bakal entuk tansah ing ngarsane, lan sampeyan bakal nyegah supaya ora tiba ing ruang kerja utawa ilang. Soko penting banget nalika nerangake potongan lawas utawa unik sing wis ora diproduksi ...

Endi sing tuku nampan sekrup magnetik

nampan magnetik

Yen sampeyan pengin tuku a nampan magnet murah, sampeyan bisa ndeleng rekomendasi kasebut:


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.