Tim editorial

Hardware Libre minangka proyek sing khusus kanggo nyebarake teknologi Open Hardware anyar. Akeh sing misuwur kanthi jeneng Arduino, Raspberry, nanging sing liya ora kaya FPGA. Kita kalebu jaringan blog saka News Blog sing aktif wiwit taun 2006.

Ing 2018, kita wis dadi Mitra Kanthi gratis salah sawijining acara Spanyol sing paling penting sing ana gandhengane karo gerakan Free lan Open, ing Hardware lan Software

Tim editorial Hardware Libre digawe saka klompok Pembuat, ahli ing Hardware, elektronik lan teknologi. Yen sampeyan uga pengin dadi bagean ing tim, sampeyan bisa kirimake formulir iki kanggo dadi editor.

Penyunting

    Mantan editor

    • John Louis Groves

      Profesional TI sing seneng banget karo jagad robotika lan hardware umume wiwit cilik, ana prekara sing ora tenang babagan teknologi paling anyar utawa nyoba kabeh jinis papan lan kerangka kerja sing ana ing tanganku.

    • Joaquin Garcia Cobo

      Aku pacangan komputer lan khusus Piranti Lunak Gratis. Paling anyar babagan kabeh babagan fantasi donya iki, sing aku seneng nuduhake kabeh sing aku nemokake lan sinau. Hardware Gratis minangka jagad sing nyenengake, aku ora yakin babagan iki.

    • Tony saka Woh-wohan

      Geek kecanduan teknologi, game perang lan gerakan gawe. Ngumpul lan mbatalake kabeh jinis perangkat keras minangka semangatku, sing paling dak lakoni saben dina, lan sing paling aku sinau.

    • pablinux

      Katresnan meh kabeh jinis teknologi lan pangguna kanggo kabeh jinis sistem operasi, uga wong sing seneng golek jinis piranti elektronik sing ana ing tanganku.

    bool (bener)