Tresdpro R1, printer profesional asal Spanyol

Tresdpro R1

Jagad printer 3D wis owah akeh ing taun-taun pungkasan. Wiwit teknologi kasebut ditemokake lan kasedhiya ing meja, model printer 3D sing ana saiki diwatesi dadi telung model proprietari lan sawetara model khusus saka proyek RepRap utawa uga dikenal minangka Clone Wars.

Mula seneng yen ketemu model printer 3D anyar kaya produk Tresdpro, printer Tresdpro R1 minangka printer profesional sing kayadene printer ing omah.

Tresdpro R1 minangka printer sing diproduksi ing Spanyol, lan ora muspra, perusahaan kasebut, Tresdpro, asale saka Lucena (Córdoba). Bisa uga printer 3D pisanan sing wis diproduksi ing Spanyol, yen ora nggatekake model Clone Wars sing dibangun dening pangguna kanthi meh kabeh artisanal.

Pangukuran Tresdpro R1 yaiku 22 x 27 x 25 cm. ditutupi pigura logam lan metakrilat sing ora mung njaga panas lan suhu tetep stabil sajrone nyithak nanging uga dadi perlindungan kanggo pangguna lan nyegah gangguan sing bisa ngganggu.

Tresdpro R1 bakal bisa nyipta bagean kanthi rong bahan tanpa nyithak nyetak

Katon tresdpro R1 bisa uga akrab amarga layar tutul 5-inch sing model duwe ing bagean tengah struktur kubik, nanging hardware Tresdpro R1 ora umum ing antarane printer 3D. Tresdpro R1 nduweni teknologi DEM, teknologi sing kasusun saka extruder independen sing disegel kaping pindho sing bakal ngidini kita ora mung nggawe kesan sing luwih sampurna nanging uga nggawe potongan nganggo macem-macem bahan lan warna. Extruder iki bisa nggunakake macem-macem bahan amarga ngakoni nganti suhu 300 derajat.

Extruders printer Tresdpro R3 1D

Kekandelan lapisan sing digawe extruder bakal beda-beda antarane 0,3 mm lan 1 mm, gumantung saka ukuran sing ditandhani karo piranti lunak pencetakan. Iki tegese potongan sing digawe, saliyane duwe finish sing apik banget, bisa dadi mantep lan stabil.

Ing aspek piranti lunak, ana prekara sing wis ana ing printer 3D, Tresdpro R1 ora adoh, amarga duwe piranti lunak sing modern lan paling anyar. Saliyane duwe layar tutul, pangguna uga bisa kontrol printer 3D nggunakake komputer utawa smartphone. Thanks kanggo piranti lunak adhedhasar Astrobox Desktop. Piranti lunak sing dikelola dening papan Hardware Gratis, Raspberry Pi 3 B +. Piranti lunak Astrobox Desktop bakal ngidini panggunaan seluler minangka piranti liyane, saliyane karo komputer klasik utawa laptop sing biasane biasane ngiringi piranti kasebut, saka ngendi kanggo nggawe model lan cetakan langsung.

Raspberry Pi 3 B + minangka otak saka Tresdpro R1

Repositori cloud lan web minangka bagean penting liyane saka piranti lunak iki. Iki minangka fitur anyar sing saya populer ing pasar printer 3D sing ditawakake sawetara printer kanggo pangguna. Fitur iki ngidini nyithak 3D langsung saka gudang umum utawa repositori web. Ora prelu hardware eksternal, mung wiwit saiki layar sentuh karo printer Astrobox nawakake kamungkinan kanggo nyambung karo repositori populer kayata Thingiverse. Komunikasi wifi lan liwat drive USB uga ana ing printer 3D iki, karakteristik sing wis dadi fungsi dhasar lan akeh printer sing bisa dipikolehi ing pasar wis pirang-pirang wulan.

Printer Tresdpro R1 kasedhiya saka situs web resmi. Regane Tresdpro R1 yaiku 2.499 euro, rega murah yen sampeyan nganggep printer sing bisa dibangun, nanging cukup kanggo model printer 3D profesional. Sanajan uga rega sing ana ing printer 3D omah pisanan, mula yen nggunakake teknologi iki, rega kasebut bisa uga cukup.

Aku dhewe percaya printer Tresdpro R1 nawakake kemungkinan solusi profesional ing jagad domestik sanajan kita kudu ujar manawa model pencetakan kaya kanggo pangguna sing nuntut lan tetep ing jagad pencetakan 3D


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.