Wesi sing wis sepi: apa, cara nggunakake, lan sing bakal dipilih

wesi suwung timah

Un wesi limbah timah utawa pompa timah Iki minangka alat sing digunakake kanthi elektronik, amarga ngidini ngilangi solder timah. Yaiku, bakal dadi antagonis kanggo wesi solder timah. Lan, sanajan nyopot las uga bisa ditindakake kanthi cara sing luwih dhasar, kanthi gadget iki sampeyan bakal nindakake kanthi luwih akurat lan cepet.

Supaya sampeyan bisa sinau luwih lengkap babagan iki alat elektronik, ing artikel iki, sampeyan bakal bisa ndeleng informasi sing luwih jelas kanggo milih sing paling cocog kanggo pakaryan sampeyan.

Apa wesi sing wis sepi?

wesi suwung

Un wesi suwung timah Iki minangka alat dhukungan sajrone proses las. Yen bagean sing dilas wis diposisikan kanthi ala, utawa las ora kualitas lan diputusake diwiwiti saka awal supaya bisa diatasi, mula alat iki bakal mbantu sampeyan ngilangi las kanthi gampang.

Wesi solder katon padha karo potlot utawa wesi solder timah konvensional Lan amarga ujung iki, sampeyan bakal ngidini sampeyan ngilangi titik las sanajan ing papan cilik.

Cara nggunakake wesi sing wis sepi

Nggunakake wesi limbah timah Iku gampang banget, sampeyan mung kudu ngetutake langkah-langkah dhasar supaya bisa nyopot solder timah. Sejatine kalebu:

  1. Sambungake wesi solder lan enteni nganti tekan suhu sing paling dhuwur, kaya sing sampeyan solere.
  2. Sing sabanjure yaiku nyelehake pucuk sing panas ing kontak karo solder supaya bisa diilangi lan enteni nganti leleh.
  3. Yen wis rampung, sampeyan bisa nyopot kalengan wesi sing wis sepi. Kanthi pompa sedhot, sampeyan bakal nyedhot timah cair supaya unsur kasebut resik.

Sawise rampung, sampeyan bisa ngilangi bahan sing di sedhot yen wis solid maneh ...

Rekomendasi Des Desert Tin

Yen sampeyan mikir tuku wesi sing wis sepi, sampeyan bisa milih salah sawijine model sing disaranake:


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.