Хуан Луис Арболедас

ИТ професионалец многу интересен за светот на роботиката и хардверот воопшто од рана возраст, нешто што ме натера да бидам немирен во врска со најновите технологии или да пробам секаков вид табли и рамки што паѓаат во мои раце.

Хуан Луис Арболедас има напишано 1031 напис од февруари 2015 година