Tony tina Buah

Gék kecanduan téknologi, wargames sareng gerakan pembuatna. Ngumpulkeun sareng ngabongkar sagala rupa perangkat keras mangrupikeun karep kuring, naon anu kuring nyéépkeun sadidinten, sareng anu paling kuring pelajari.