Ngadamel mesin permainan arcade anjeun nyalira berkat nyetak 3D

arcade

Upami anjeun nostalgia pikeun waktos éta nalika, salaku murangkalih sareng henteu ngora teuing, urang tiasa akur sareng réréncangan di arcade anu pinuh ku mesin permainan vidéo arcade, anu, panginten sanés ku kaayaanana sareng kaagaman sapertos kitu, anjeun tiasa mendakan dina sagala rupa bar, pub sareng tempat umum, panginten ayeuna waktosna kanggo anjeun nyalira arcade sanaos ukuran langkung gampang diangkut.

berkat Christopher Tan, pameget jenis konsol Arcade ieu kalayan parabot, kontrol, tuas sareng inti ageung na, dinten ayeuna anjeun gaduh kasempetan kanggo ngagaduhan rencana ngawangun, sapertos anu tiasa ditingali dina gambar anu aya di luhur tulisan anu sami ieu, milik anjeun konsol dina hiji deui anu bakal nampi judul legendaris sapertos Super Pang, Pacman, Arkanoid komo Space Invaders.

Christopher Tan nunjukkeun urang kumaha cara nyiptakeun mesin arcade anu pikaresepeun sareng anéh ku percetakan 3D.

Pikeun kéngingkeun mesin Arcade ieu, ngora Christopher Tan parantos mutuskeun pikeun nganggo 3D print pikeun pabrikna. Salaku jéntré, ngawartosan anjeun yén pikeun ngalaksanakeun proyék sensasional ieu anjeunna kedah nanem modal langkung ti 100 jam dina karya percetakan tilu diménsi, tés, pangaluyuan sadaya potongan atanapi dina pamasangan Raspberry Pi anu dijantenkeun basa pikeun pamasangan tina layar LCD tempat anjeun bakal ningali gim anjeun atanapi salaku pengendali keypad.

Nalika pamuda anu ngurus pengembangan proyék ieu nyaritakeun, tétéla ideu pikeun nyiptakeun mesin Arcade timbul nalika didamel nganggo alat cetak 3D saderhana sareng dasar. Kami nyarioskeun printer 3D alit sareng basa anu ngamungkinkeun anjeunna, paling-paling, ngadamel potongan kalayan ukuran maksimum 22 x 22, anu maksa anjeunna mendesain mesinna nganggo jumlah badag bagian leutik.

Sanaos kitu, sakumaha anjeun tiasa tingali dina pidéo éta, hasil ahirna ngan saukur endah pisan sabab parantos berhasil ngembangkeun struktur anu dilengkepan ku Layar 8 inci Kalayan resolusi 1024 x 768 anu parantos dipapaésan kalayan vinil. Upami anjeun resep ngadamel mesin Arcade anjeun nyalira, bejakeun ka diri anjeun yén anjeun gaduh sagala léngkah hackaday.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   pameran cenahna

    Kuring badé nyobian nyetak sakedik sareng Lion 2, anu mangrupakeun tim anu saé

  2.   kebo 1973 cenahna

    Sacara pribadi, kuring mendakan yén kotak langkung gampang dilakukeun dina DM, OSB, chipboard, ... Anjeun nyimpen seueur padamelan kumargi ngadamel potongan sareng keusikna. Tapi salaku ideu henteu goréng pikeun ngalakukeunana sareng printer 3D.

  3.   Dairo Joel cenahna

    Pikeun ieu anjeun kedah ngagaduhan élmu dasar éléktronik sahenteuna?

Tes InggrisTés Catalankuis Spanyol