XYZprinting da Vinci Jr 1.0

XYZprinting da Vinci Jr. 1.0 është modeli i ri dhe kompakt i prezantuar së fundmi nga kompania XYZprinting që mund të jetë i juaji për 659 euro.

Mbërrin printimi tejzanor 3D

Një ekip inxhinierësh nga Universiteti i Bristolit sapo i kanë treguar publikut se si të përdorin ultrazërit për të bërë objekte në materiale të përbëra.

print 3D

Printimi 3D vjen në Formula 1

Shumë prej nesh tashmë ishin të befasuar, por më në fund duket se shtypja 3D ka filluar të bëjë uljen e tij në Formula 1.

Gilbert300

Gilbert300, një robot hexapod që shtyp

Gilbert300 është një robot merimangë që është ndërtuar me pajisje të lira dhe pjesë të shtypura. Roboti punon në mënyrë perfekte në pothuajse çdo tokë.

Rrip Apple Watch

Printo rripat e Apple Watch tani

3D Printed dhe FreshFiber kanë njoftuar shiritat për Apple Watch që do të jenë të këmbyeshëm dhe të shtypshëm në mënyrë që të jemi në modë për shumë pak para.

Motor i shtypur Toyota

Ata shtypin një motor Toyota me një Prusa

Një inxhinier mekanik ka arritur të shtypë një motor Toyota në një Prusa, ky motor është bërë prej plastike dhe përfaqëson një kursim të madh në riparimet e motorit

Printer Theta

Theta, një printer polar falas

Theta është një printer falas që përveç përdorimit të katër ekstuduesve, ndryshon koordinatat karteziane për koordinatat polare, duke përshpejtuar kështu shtypjen.