BQ Ciclop

Ne analizojmë skanerin 3D BQ CICLOP

Në këtë artikull ne do të analizojmë se si ky produkt është plakur dhe nëse është akoma e dobishme për të marrë një model me këto karakteristika.

Ditë-shtypje 3d

Sot është Dita e shtypjes 3D

Më 3 dhjetor festohet Dita e Shtypjes 3D. Komuniteti ndërkombëtar i prodhuesve e përdor këtë ditë për të prezantuar botën me shtypjen 3D.

Lojë Djali Mikro

Krijoni lojën tuaj Game Boy Micro

Sprite_TM, një përdorues i njohur në komunitetin Hackaday, na tregon se si mund të krijojmë lojën tonë shumë të vogël Game Boy Micro.

Thjeshtoni3D

Simplify3D tani edhe në Spanjisht

Softueri i mirënjohur për shtypjen 3D Simplify3D sapo ka marrë një version të ri ku, ndër të tjera, shtohet mbështetja për gjuhën spanjolle.

Verve, printeri i ri 3D Kentstrapper

Firma italiane Kentstrapper paraqet printerin e saj të ri dhe interesant Verve 3D, një model ekonomik, por shumë interesant për nga karakteristikat.

tinkercad

Tinkercad, mësoni si ta përdorni.

Në këtë artikull ne do t'ju mësojmë se si të përdorni Tinkercad ndoshta programin më të thjeshtë që ekziston për t'u dizajnuar në 3D.

Gjithësia. Mësoni si ta përdorni

Në këtë artikull ne do t'ju njohim me përdorimin e portalit në internet Thingiverse dhe ne do t'ju tregojmë disa objekte që mund t'i gjeni vetë.

Shtypja 3D: Fjalor

Më poshtë do të gjeni një fjalor me disa nga termat më të përdorur në botën e shtypjes 3D dhe një përshkrim të shkurtër të kuptimit të tyre.

Expo 3D

Printimi 3D është gjithashtu i pasigurt

Ditët e fundit kemi parë shembuj të përdorimeve ku shtypja 3D është e pasigurt. Shembuj të tillë si kopjimi i çelësave ose kopjimi i gjurmëve të gishtërinjve ...