John Louis Groves

Profesionist i IT-së shumë i interesuar në botën e robotikës dhe pajisjeve në përgjithësi që në moshë të vogël, diçka që më ka bërë të jem i shqetësuar në lidhje me teknologjitë e fundit ose të provoj të gjitha llojet e bordeve dhe kornizave që bien në duart e mia.

Juan Luis Arboledas ka shkruar 1031 artikuj që nga shkurti 2015