Lidhës Harting

Lidhësit Harting: çfarë duhet të dini

Lidhësit Harting mund të mos ju duken të njohur ose ndoshta keni mësuar rreth tyre dhe keni nevojë për më shumë informacion. Këtu ju tregoj disa detaje interesante

Rrip LED WS2812B RGB

WS2812B: shiriti magjik RGB LED

Me siguri ju duhet të shtoni një ngjyrim të ngjyrave në projektet tuaja DIY. Për këtë, shumë prodhues përdorin shiritat e famshëm LED ...

Çipi ACS712

ACS712: moduli i sensorit aktual

ACS712 është një modul i sensorit aktual të njehsorit që integrohet mirë me Arduino për projektet tuaja DIY. Këtu keni gjithçka që duhet të dini për të

Moduli i xhiroskopit

Xhiroskopi: gjithçka që duhet të dini

Një xhiroskop është një pajisje e aftë të zbulojë orientimin e një elementi, dhe kështu të jetë në gjendje të njohë pjerrësinë, këndin ose pozicionin në lidhje me një aeroplan

Motor me hapa

Stepper motor: integrimi me Arduino

Stepper motor është një artikull shumë i popullarizuar në shumë produkte Arduino, veçanërisht robotikë. Këtu keni gjithçka që duhet të dini

Ekran 7 segmentesh

Ekran 7 segmentesh dhe Arduino

Një ekran me 7 segmente është një panel i vogël ose ekran me 7 segmente që ndriçohen nga LED për të formuar karaktere dhe për të përfaqësuar informacionin

Sensori HC-SR04

HC-SR04: gjithçka për sensorin tejzanor

HC-SR04 është një sensor i distancës i bazuar në ultratinguj. Një alternativë e lirë, por më pak e saktë për VL52L0X. Por ata të dy ofrojnë të njëjtën funksionalitet

Ekran LCD

Ekran LCD: gjithçka që duhet të dini

Ekrani LCD është një element shumë interesant për të qenë në gjendje të tregojë të dhëna në lidhje me sensorë, paralajmërime ose ndonjë gjë tjetër me Arduino pa u varur nga PC

Lidhja Jack

Gjithçka në lidhje me lidhësin Jack

Konektori i foleve është mjaft i zakonshëm në shumë pajisje që ne i përdorim shpesh. Këtu shpjegojmë llojet, karakteristikat dhe gjithçka në lidhje me të

Kondensatorët

Si të kontrolloni një kondensator

Gjithçka që duhet të dini për të blerë kondensatorin e duhur për qarqet tuaja. Me këtë, kondensatorët nuk do të kenë asnjë sekret për ju